[Audi B4 sedan, ALL] Co to jest ??
[Audi B4 sedan, ALL] Co to jest ??
Witajcie koledzy, szukałem dziś przekaźnika od świateł "STOP", ale go nie znalazłem... znalazłem za to to "coś". Znajduje się to u mnie po prawej stronie w bagażniku, idą do tego kable do lamp, ktoś dorabiał jakiś kabel który idzie do lampy lewej... Nie wiem o co chodzi Może Wy macie jakieś pomysły... Bo albo mi się ubzdurało, albo przekaźnik od świateł stop miał być po lewej ? Jeżeli to jednak jest przekaźnik od świateł stop, to gdzie mam się z trzecim stopem podłączyć :?:
Jeden niebieski kabelek idzie tu:
Jeden niebieski kabelek idzie tu:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
Działa, ale chcę podłączyć 3ci stop, a gdy podłączę bezpośrednio pod wkład lampy, to mi komputer AC wariuje i pokazuje że światła stop są spalone... Dlatego muszę się podłączyć przed ten moduł, ale skoro to on (ten na zdjęciach) to teraz nie wiem jakie kable odpowiadają za stop, by się pod nie wpiąć tym dodatkowym stopem..
Nie może tylko jest.funnyboy88 pisze:A może być to do centralnego zamka? Bo przy otwieraniu/zamykaniu mrugają..
To na 100% nie jest moduł kontroli świateł tylnych i stopu. W Etce lub czasami na Allegro możesz zobaczyć jak wygląda.Audi Sport pisze:Jeśli masz AC to na 100% jest moduł do lamp i jeśli masz przepaloną żarówkę to na AC wyświetli się komunikat "Briem ligchst" czy jakoś tak.
Fabrycznie moduł od kontroli świateł jest montowany nad lewym tylnym nadkolem w pobliżu idącej do tylu wiązki przewodów. Pod który pin podłączyć dodatkową lampę wyjaśniłem Ci w poprzednio założonym temacie 3 światło stopu.funnyboy88 pisze:Dlatego muszę się podłączyć przed ten moduł, ale skoro to on (ten na zdjęciach) to teraz nie wiem jakie kable odpowiadają za stop, by się pod nie wpiąć tym dodatkowym stopem..