[all] - konsola środkowa - żarówki pod guzikami
[all] - konsola środkowa - żarówki pod guzikami
witam mam takie pytanko, po zdjęciu guzików które zaznaczyłem ukazuja Nam się dwie małe żaróweczki. Jedna w takiej tulejce ( powiedzmy dolna ) a ta górna jest bez tej tulejki. Pytanko moje jak wyjąc tą cholerną żaróweczke ? jedna mi sie przepaliła i wieczorami to głupio wygląda i jakiego rodzaju to żaróweczki ?
Ostatnio zmieniony 06 lis 2009, 19:29 przez Shutter, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
W download jest instrukcja a w niej sposób z rozbieraniem przełącznika.
Link na skróty
Nie jestem pewien ale chyba w tym od regulacji świateł żarówka (czy dioda) nie jest wciskania tylko wlutowana na stałe.
Link na skróty
Nie jestem pewien ale chyba w tym od regulacji świateł żarówka (czy dioda) nie jest wciskania tylko wlutowana na stałe.
Gregor1890 pisze:najlepiej wyjąć kombinerkami tylko takim zwęźonymi delikatnie dociskają by nie pękła ale u mnie nawet po założeniu nowych dalej niektóre nie świecą nie wiem czemu
Pewnie masz pozaginane blaszki pod żarówkami jak nie świecą.U mnie świecą wszystkie prócz tego od regulacji wysokości świateł,rozebrałem go i dioda jest wlutowana na płytce pod takim czerwonym plastikiem i problem polega na tym jak ten czerwony plastik ściągnąć aby niczego nie uszkodzić??
Zgadza sie, ja zmotalem przy pomocy zarówki od podswietlenia zegarów, wyjolem ja z oprawki, obciolem blaszki i wlutowalem, otwor w czerwonym plastiku przewodzacym swiatlo byl za maly i lekko go rozwiercilem.aldi pisze: Nie jestem pewien ale chyba w tym od regulacji świateł żarówka (czy dioda) nie jest wciskania tylko wlutowana na stałe.