[8C ABT] by !StaSiu | SWAP str 46
-
- Forum Audi 80
piknie ta rurka wyglada normalnie blyszczy sie czym żeś ją wypolerował jesli możesz podpowiedziec mam taką samą rurkę tylko że moja to matówka
świetny kolor, czerwone ferrari takie pierwsze skojarzenia i widze kolega też ładnie z fotografował audilke stworzona do bycia modelką
przebieg również nie duży żadnych problemów ?:)
świetny kolor, czerwone ferrari takie pierwsze skojarzenia i widze kolega też ładnie z fotografował audilke stworzona do bycia modelką
przebieg również nie duży żadnych problemów ?:)
Do polewania potrzebne nam jest tak jak już wcześniej pisałem: duże chęci, czas, papiery wodne (400-1500), pasta polerska (polecam AutoSol najlepszy efekt jest po tej paście) i filc polerki.
Co do zdjęć to jestem cholernie niezadowolonych z nich. Na szybko, telefonem, brudne auto, zimowe koła i tragiczna sceneria.
Mam z nią malutki problem. Szarpie nią czasami na wolnych. Ale wymienię świece i kable, może pomorze, a jak nie to będę się dalej martwił co z nią zrobić. Ale ogólnie jest miodzio. Wielka frajda z jazdy, tylko troszkę za słaba jest.
Co do zdjęć to jestem cholernie niezadowolonych z nich. Na szybko, telefonem, brudne auto, zimowe koła i tragiczna sceneria.
Mam z nią malutki problem. Szarpie nią czasami na wolnych. Ale wymienię świece i kable, może pomorze, a jak nie to będę się dalej martwił co z nią zrobić. Ale ogólnie jest miodzio. Wielka frajda z jazdy, tylko troszkę za słaba jest.
no ale ważne że jedzie, ja jadąc swoją B4 ( zapraszam do mnie ) mam frajde zawsze mam sam problem ale z wyciekiem oleju, ogarne to już na dniach.
czyli rozumiem że też miałeś taką matówkę, ale efekt nie ma co superowy
można by było prosic o dokładniejszy przepis co i jak na PW ?
mi szczerze mówiąc podobają się ale to wiadomo Ty masz byc najbardziej zadowolony, no to tak czy siak gąbka płyn do mycia i jazda
czyli rozumiem że też miałeś taką matówkę, ale efekt nie ma co superowy
można by było prosic o dokładniejszy przepis co i jak na PW ?
mi szczerze mówiąc podobają się ale to wiadomo Ty masz byc najbardziej zadowolony, no to tak czy siak gąbka płyn do mycia i jazda