[Śląsk] zlot w Czechowicach-Dz. 07.03.2010 info w 1 poście
ziemor nie ma w Czecho jakiegoś parkingu podziemnego :?: Np z AudiSlask.pl spotykamy się cyklicznie w każdy czwartek na 3 Stawach w Katowicach i w okresie letnim robimy spociki na "górze" na parkingu pod Go-sportem, a w okresie zimowym zjeżdżamy na parking podziemny, gdzie można normalnie pogadać w suchym i oświetlonym miejscu. Może macie coś takiego w Czecho, a jak nie to można przenieść spociki np do Bielska na Sarni Stok i na dół wjechać. Co Wy na to :?:
!StaSiu pisze:ziemor nie ma w Czecho jakiegoś parkingu podziemnego :?: Np z AudiSlask.pl spotykamy się cyklicznie w każdy czwartek na 3 Stawach w Katowicach i w okresie letnim robimy spociki na "górze" na parkingu pod Go-sportem, a w okresie zimowym zjeżdżamy na parking podziemny, gdzie można normalnie pogadać w suchym i oświetlonym miejscu. Może macie coś takiego w Czecho, a jak nie to można przenieść spociki np do Bielska na Sarni Stok i na dół wjechać. Co Wy na to :?:
W Czechowicach nie kojarzę parkingu podziemnego
Myślę o tym barze Pod Dębem - on jest około 500 metrów od naszego parkingu
Obok baru też jest duży parking i jeśli dobrze pamiętam to jest tam sala dla niepalących normalnie zamknięta
Muszę tam jechać i oblukać co i jak - może zarezerwują nam tę salę
Oblukamy z Hexman i napiszemy co i jak
A parking przy stadionie jest świetnie ustawiony do słońca - jak będzie świecić to zrobimy super foty i gwarantuję że na słońcu będzie ciepło - tak było 2-go na małym zlocie
Tak chodzi nam cały czas o 16 listopad. W 3 dni nie udałoby się nam trafić do większej ilości klubowiczów, a o to nam właśnie chodzi.IC69 pisze:To 16-tego jest ten spot
Wyjściem awaryjnym w sytuacji jak pogoda nie dopisze może być tak jak !StaSiu pisze parking podziemny na Sarnim, albo gorąca herbatka "Pod dębem" <ok>
Niestety dopiero teraz jarzę że też mam II zmianę w ten i w następny poniedziałek ale zamienię się kolegąjugo007 pisze:ja też byłem przekonany ze jset to w ten poniedziałek 16 mam 2 zmiane :cry: ale może uda sie mi zamienić
jugo007 kombinuj ile się da za zmianą - fajną masz dokładkę na zderzaku - Kolega ma podobną w czerwonym B4 - też go zwerbuję
Ja jestem za barem Pod Dębem - jest tam świetne jedzonko - ale najpierw tak jak piszę powyżej - musimy odlukać
- siwusek216
- Forum Audi 80