CB Radio - anteny cb - klubowe wybory
- hackthemilk
- Forum Audi 80
President Harry II (z ASC) i Antenka President ML 145
trasa super - otwarty terenie możliwe 20km - moze nawet wiecej (nieprawdzałem)
w mieście bardzo dobrze (jak ktoś coś czegoś szuka nie zna miasta) - choć mankamentem może być "łapanie" wszystkich - wtedy robi się jazgot - łapiemy wszystkich !!! nawet zakłócające żelazko sąsiadki :mrgreen:
trasa super - otwarty terenie możliwe 20km - moze nawet wiecej (nieprawdzałem)
w mieście bardzo dobrze (jak ktoś coś czegoś szuka nie zna miasta) - choć mankamentem może być "łapanie" wszystkich - wtedy robi się jazgot - łapiemy wszystkich !!! nawet zakłócające żelazko sąsiadki :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 08 lis 2009, 14:47 przez hackthemilk, łącznie zmieniany 1 raz.
- hackthemilk
- Forum Audi 80
w czym problem - dobry sklep cb (serwis)lub kolega z ML 145 (President chodz np Sirio też bardzo ładnie daje) bierzesz, ustawiasz SWR i robisz kilka km (trasa i miasto) różnice widać -od razusiwy23j pisze:Choć nie ukrywam że chciałbym przetestować jakąś ML-145 i porównać różnicę.
sprawdź ! bedzie jak pisałem:
hackthemilk pisze:w mieście bardzo dobrze (jak ktoś coś czegoś szuka nie zna miasta) - choć mankamentem może być "łapanie" wszystkich - wtedy robi się jazgot - łapiemy wszystkich !!! nawet zakłócające żelazko sąsiadki :mrgreen:
-
- Forum Audi 80