[b3] Stylizacja - propozycja progow
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Misiek_Stce pisze:Widzialem kiedys B3 z takimi nakladkami na nadkola tylko chromowanymi... nie podobało mi sie to za bardzo.
blllllleeeeeeeeeeee takie to i ja widziałem i to jest okropne wo gule nie pasuje do 80.
a te u kolegi bono84 to są fajne bo sa od początku nadkola do końca czyli do samego dołu a nie tylko jakaś wstawka u góry.
bono84 kolego gdzie można takie nadkola kupić i jaka jest ich cena? jeśli to nie tajemnica
-
- Moderator
- Imię: Michał
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
ja mam wlasnie dokladnie te progi...szukalem tego jakis czas i w koncu sie udalo...oczywiscie pojda w kolor tak samo jak listwy dolne drzwi. Wszystko lezy w garazu i w pazdzierniku bedzie montaz wszystkich elementow, przy kolejnej wizycie w pl....FranoF1 pisze:bono84, dzięki za foto
ładnie wyglądają, być może sprawie sobie takieObrazek
... też mi sie tak wydawało, że to są te progi co mi pokazywałeśUFOtm pisze:ja mam wlasnie dokladnie te progi...szukalem tego jakis czas i w koncu sie udalo...oczywiscie pojda w kolor tak samo jak listwy dolne drzwi. Wszystko lezy w garazu i w pazdzierniku bedzie montaz wszystkich elementow, przy kolejnej wizycie w pl....
pozdrawiam i sorrki za off topic
[Coupe i 80/90 B3] Czy te progi idzie dopasować do Coupe
Witam
Czy ktoś może próbował podpasować te progi a'la Kamei z 80/90 do Coupety?
http://allegro.pl/item608871662_audi_80 ... _cena.html
Wiadomo, że bez jakiś przeróbek się nie obędzie, ale czy długość i profil będzie OK?:)
Wole zastosować to nić prostować progi wgniecione przez wulkanizatora, zważywszy, że szukam przedniego i tylnego zderzaka kamei.
Od biedy wrzucę to do 90tki, ale może ktoś już zgłębiał temat?:)
Czy ktoś może próbował podpasować te progi a'la Kamei z 80/90 do Coupety?
http://allegro.pl/item608871662_audi_80 ... _cena.html
Wiadomo, że bez jakiś przeróbek się nie obędzie, ale czy długość i profil będzie OK?:)
Wole zastosować to nić prostować progi wgniecione przez wulkanizatora, zważywszy, że szukam przedniego i tylnego zderzaka kamei.
Od biedy wrzucę to do 90tki, ale może ktoś już zgłębiał temat?:)
[b3] Stylizacja - propozycja progow
Mam problem nie wiem co zrobić z progami tzn kilka pomysłów już mam ale może macie inne ciekawe propozycje
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2010, 00:32 przez Adrian_73, łącznie zmieniany 1 raz.