[Podkarpackie] pogaduchy
Ja Niki czcionki pogrubionej nie mogę używać,bo mnie moder wtedy gnębi aaale jest git!Niki20 pisze:Tomiko9, a ja to co też 80 kilosów goniłem <nono> Spocik był spoko tylko szkoda, że Ci co mieli bliżej nie zawitali No ślizganko pierwsza klasa by było. :lol:
No jasne,że o Tobie nie zapomniałem i dziekuję za obecność! i <bravo> dla Ciebie! hehe
Pozdrawiam!
[ Dodano: 2009-10-27, 15:41 ]
Ludzie!
Jaka tu cisza! W żadnym innym województwie takiej jak u Nas nie ma!
Więc by ktoś się tu odezwał to pewnie dopiero na Dana muszę zaczekać aż zjedzie!
Pozdrawiam opustoszałe podkarpackie pogaduchy!
Khm.. może i mam głupie pytanko, ale czy ktoś z Dębicy posiada Audi 80 b4 1.9 TDI i miałby cos czasu wieczorami po 21 ? Pasowało by się ustawić koło Mc'Donalda bo potrzebuje kilku porad. Ponieważ mi coś paski piszczą albo coś takiego i się troszkę niepokoje i bym pogadał troche na temat tego auta. Chętni albo chociaż jedna osoba chętna to:
gg - 6935805
kom - 794667223
Z góry dzięki : )
gg - 6935805
kom - 794667223
Z góry dzięki : )
Witam wszystkich nowych i oldtimerów pasjonatów naszych pieknych Audiolek z żalem serca podziwiam fotki ze spotów,bo z miłą chęcią bym zawital Tu i Tam no nie ukrywam, że z obserwacji wynika fakt, że frekfencja stopniowo idzie w górę i to cieszy... napewno możecie liczyc na mnie na spotach na początku nowego roku bo zjeżdżam do Polski, a do tej pory reprezentuję KLUB w kraju wiatraków 8-) Pozdrawiam i do miłego zobaczenia <ok>
k11h pisze:Do panów z Jasła
Widzieliście tę Audicę Coupe srebrną na jasielskich tablicach? Wstyd się przyznać, ale ja jakiś tydzień temu dopiero zobaczyłem na żywo Audi Coupe :oops: Trzeba faceta jakoś zwerbować na forum, bo Audi ma przepiękne Muszę trochę pojeździć po mieście i wyczaić gdzie co i jak
Hejka Kamil!
Wreszcie jesteś! hehe
Już myślałem,że za granicę emigrowałeś!
Jeszcze tej coupetki nie wyczaiłem,a w których miejscach przystaje? czy tylko przelotem ją namierzyłeś? Jak oblukam gościa lub Panią to zagadam i skieruję na Klubowe strony <ok>
Hehe
No to do zobaczyska na Jasielskiej autobanie
Też nie miałem okazji widzieć jej, ale może się mi rzuci w oczy w tyg. a Kamil powiedz mi jedną rzecz, dlaczego opuściłeś spota w Jaśle ? :roll:Tomiko9 pisze:k11h pisze:Do panów z Jasła
Widzieliście tę Audicę Coupe srebrną na jasielskich tablicach? Wstyd się przyznać, ale ja jakiś tydzień temu dopiero zobaczyłem na żywo Audi Coupe :oops: Trzeba faceta jakoś zwerbować na forum, bo Audi ma przepiękne Muszę trochę pojeździć po mieście i wyczaić gdzie co i jak
Hejka Kamil!
Wreszcie jesteś! hehe
Już myślałem,że za granicę emigrowałeś!
Jeszcze tej coupetki nie wyczaiłem,a w których miejscach przystaje? czy tylko przelotem ją namierzyłeś? Jak oblukam gościa lub Panią to zagadam i skieruję na Klubowe strony <ok>
Hehe
No to do zobaczyska na Jasielskiej autobanie