[Śląsk] zlot w Czechowicach-Dz. 07.03.2010 info w 1 poście
- siwusek216
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Czesc! Dzieki bardzo za spotkanie, zaluje tylko, ze nie moglem zostac dluzej. Moze udaloby sie na jakims parkingu podziemnym (sarni stok/nowa sfera) w sezonie brzydkopogodowym zorganizowac jeszcze cos. Jak cos to chetnie sie pisze. Pozdro
Ps. Pompe w punto udalo sie zreanimowac tzw rzezba w goownie, czeka na troche czasu i nowa obudowe, ale jezdzi puki co
Ps. Pompe w punto udalo sie zreanimowac tzw rzezba w goownie, czeka na troche czasu i nowa obudowe, ale jezdzi puki co
truskawkowy pisze:Czesc! Dzieki bardzo za spotkanie, zaluje tylko, ze nie moglem zostac dluzej. Moze udaloby sie na jakims parkingu podziemnym (sarni stok/nowa sfera) w sezonie brzydkopogodowym zorganizowac jeszcze cos. Jak cos to chetnie sie pisze.
Ooooooooooo no baaaaaaaaaa ja toże jestem za hohoho
Zagadnąłem na Klub A4 - może razem z "młodszymi braćmi" coś zorganizujemy na parkingu podziemnym - wiem że Oni coś kombinowali z cyklicznymi spotami pod Sarnim Stokiem
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ojjj ziemor z rozdzielczością to nie zaszlałeś... :-|[/quote]
<nono> - Właśnie coś z forum jest nie tak
- jak klikniesz na fotkę normalnie lewym przyciskiem to otwiera Ci się fotka mała
- trzeba kliknąć prawym i dać "otwórz w nowej karcie lub w nowym oknie" i wyświetli Ci się fotka w fotosiku - potem dajemy na + i mamy fotkę 3000x2000 he he <ok>
<nono> - Właśnie coś z forum jest nie tak
- jak klikniesz na fotkę normalnie lewym przyciskiem to otwiera Ci się fotka mała
- trzeba kliknąć prawym i dać "otwórz w nowej karcie lub w nowym oknie" i wyświetli Ci się fotka w fotosiku - potem dajemy na + i mamy fotkę 3000x2000 he he <ok>
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt: