sobota aktualna 18:00 BILLA a potem... a potem się coś wymyśli. Ja jestem nawet za tym żeby odstawić furki i skoczyć na miasto.no name pisze:i jak to z ta sobota ?? jakis melanz czy cos ?? pisac
[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
bedziemy pic
[ Dodano: 2009-11-15, 14:14 ]
grinch, nie jestes zbytnio wtajemniczony w to co tu sie dzieje :mrgreen:
a co do wczorajszego spotkania bylo fajnie tylko szkoda ze nie ktorzy malo pili a inni zostawili nas tak szybko nie ktorzy sie wogole nie pojawili alkocholizacja byla i to jest bajwazniejsze teraz to jedziemy do Unisławia do Mirka (Mr. Papas) zaproszenie padlo wiec trzeba to wykorzystac
Maciek a jak tam twoja alkocholizacja sie udala ??
[ Dodano: 2009-11-15, 14:14 ]
grinch, nie jestes zbytnio wtajemniczony w to co tu sie dzieje :mrgreen:
a co do wczorajszego spotkania bylo fajnie tylko szkoda ze nie ktorzy malo pili a inni zostawili nas tak szybko nie ktorzy sie wogole nie pojawili alkocholizacja byla i to jest bajwazniejsze teraz to jedziemy do Unisławia do Mirka (Mr. Papas) zaproszenie padlo wiec trzeba to wykorzystac
Maciek a jak tam twoja alkocholizacja sie udala ??
UWAGA!!! UWAGA!!! Uwaga!!!
Uroczyscie oglaszam ze powstal juz gotowy projekt naszej naklejki naklejka wstepnie na tylnia szybe chodz mozna zrobic pewnie i mniejsze :mrgreen:
Wszystkich zainteresowanych naszymi naklejkami prosze o kontakt do mnie wszystko wyjasnie na pw, gg lub osobiscie
zdjecia naklejki nie bede umieszczal na forum z wiadomych przez nie ktorych przyczyn 8-)
Mysle ze bedzie duze zainteresowanie naklejkami
Czekam z niecierpliwoscia na pierwszych chetnych
Koniec ogloszenie
Uroczyscie oglaszam ze powstal juz gotowy projekt naszej naklejki naklejka wstepnie na tylnia szybe chodz mozna zrobic pewnie i mniejsze :mrgreen:
Wszystkich zainteresowanych naszymi naklejkami prosze o kontakt do mnie wszystko wyjasnie na pw, gg lub osobiscie
zdjecia naklejki nie bede umieszczal na forum z wiadomych przez nie ktorych przyczyn 8-)
Mysle ze bedzie duze zainteresowanie naklejkami
Czekam z niecierpliwoscia na pierwszych chetnych
Koniec ogloszenie
-
- Forum Audi 80
- Kontakt: