Witam.
Panowie posiadam problem związany z elektryką, od kilku dni nie działają mi elektryczne szyby X 4 ( tył i przód ) oprócz tego przestał działać szyberdach i żeby tego było mało dziś pod supr marketem zamknął mi się samochód na rozruchu i światłach :oops: po prostu po zamknięciu drzwi zamkęła się centralka a ja byłem na zewnątrz.
Sprawdziłem wszystkie bezpieczniki i wszystko jest ok. pomyślałem może że coś się dzieje z przekaźnikami, ale nie wiem.
Pozdrawiam
[b4 1.9 TDI]elektryka, alarm + szyberdach problem.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Sprawdź wiązkę klapy bagażnika. U mojego wujka tak było że jak się trzasnęło drzwiami to sam się zasuwał. I też miał śmieszną sytuację zatrzymał się w lesie aby pójść pod jakieś drzewko... Nie zgasił samochodu i też mu się zasuną z zapalonym silnikiem dobrze że zabrał ze sobą telefon... Po pół godziny miał zapasowe klucze.szkodnik pisze:po prostu po zamknięciu drzwi zamkęła się centralka a ja byłem na zewnątrz.
Historia bardzo podobna jednak problem dalej jest! Spotkał się już ktoś z takowym problemem czy czeka mnie wizyta u elektryka?aldi pisze:Sprawdź wiązkę klapy bagażnika. U mojego wujka tak było że jak się trzasnęło drzwiami to sam się zasuwał. I też miał śmieszną sytuację zatrzymał się w lesie aby pójść pod jakieś drzewko... Nie zgasił samochodu i też mu się zasuną z zapalonym silnikiem dobrze że zabrał ze sobą telefon... Po pół godziny miał zapasowe klucze.szkodnik pisze:po prostu po zamknięciu drzwi zamkęła się centralka a ja byłem na zewnątrz.