[ B4 1.9 TDI 1Z ] Taśma poduszki powietrznej
[ B4 1.9 TDI 1Z ] Taśma poduszki powietrznej
Witam! Wyskoczył mi błąd 588 czyli układ uruchamiania poduszki od strony kierowcy. Po zdemontowaniu kierownicy okazało sie że dwa przewody łaczące taśmę są przerwane. Mam pytanie czy taśma od A4 lub A6 pasuje do 80 z jedna poduszką bo na pierwszy żut oka wygląda tak samo ale czy to jest to ?
Nie robi to żadnej różnicy.Korab pisze:Dzieki! Ale czy robi to różnice kiedy w innym modelu bedą 2 lub więcej poduszek?
Tu masz link do takiej taśmy.
http://moto.allegro.pl/item806714017_ta ... ml#gallery
Jeśli masz taką taśmę to wszystko OK
z taśmą już zaradziłem została tylko lampka!
dzieki koledzy poduche mam raptem jedna:) wymienilem tasme pod kierownica i ciagle zostaje tylko ten jeden blad:
01025 - Trigger for On Board Diagnostic Lamp: Malfunction
31-00 - Open or Short to Ground
i lampka ciagle się świeci błędów innych nie ma:)nie wiem w czym problem zabardzo teraz:)i dlaczego świeci choć nie powinna:)
jak będę miał chwile to się pobawie:)
[ Dodano: 2009-11-13, 19:09 ]
Witam,
wracam jeszcze raz do tematu może mam złą żarówkę zstosowaną???jakja powinna byc???bo cały czas świeci i po skasowaniu błędu wraca 01025 - Trigger for On Board Diagnostic Lamp: Malfunction
dodam że lampa jest na dwóćh przewodach i wyjęta z zegarów to chyba nie ma znaczenia???Proszę o rade!!!
Dziękuje i Pozdrawiam
[ Dodano: 2009-12-03, 21:36 ]
Problem rozwiązany
Pozdrawiam
01025 - Trigger for On Board Diagnostic Lamp: Malfunction
31-00 - Open or Short to Ground
i lampka ciagle się świeci błędów innych nie ma:)nie wiem w czym problem zabardzo teraz:)i dlaczego świeci choć nie powinna:)
jak będę miał chwile to się pobawie:)
[ Dodano: 2009-11-13, 19:09 ]
Witam,
wracam jeszcze raz do tematu może mam złą żarówkę zstosowaną???jakja powinna byc???bo cały czas świeci i po skasowaniu błędu wraca 01025 - Trigger for On Board Diagnostic Lamp: Malfunction
dodam że lampa jest na dwóćh przewodach i wyjęta z zegarów to chyba nie ma znaczenia???Proszę o rade!!!
Dziękuje i Pozdrawiam
[ Dodano: 2009-12-03, 21:36 ]
Problem rozwiązany
Pozdrawiam