Opcja "POMÓGŁ"
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
PWSZ w Koninie => Studia dzienne => Instytut Ekonomiczny => Marketing i zarządzanie => Gospodarka regionalna => Wycena nieruchomości
Na to chodzą. Oczywiście nie ze wszystkimi przedmiotami jest tak luźno, ale z niektórymi nie ma dużo zabawy. Najgrszy jest angielski. 6 godzin zegarowych w tygodniu
Idzie sie pociąć :-x Ale coś sie idzie nauczyć.
- eSPe
- Forum Audi 80

- Imię: Sławek
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Z tego co widzę opcja "Pomógł" działa dalej.
Czasami chciałbym jakoś komuś się odwdzięczyć za udzielone odpowiedzi i porady bez których dalej wiedziałbym o Audi tyle tylko że w logo ma 4 kółka.
Jestem w klubie już jakiś dłuższy czas a do dzisiaj nie wiem o co chodzi ze wskaźnikiem "Pomógł".
Co to jest? Komu się przyznaje i w jaki sposób?
Mógłby mi ktoś wyjaśnić bo szukajka nie daje odpowiedzi.
Czasami chciałbym jakoś komuś się odwdzięczyć za udzielone odpowiedzi i porady bez których dalej wiedziałbym o Audi tyle tylko że w logo ma 4 kółka.
Jestem w klubie już jakiś dłuższy czas a do dzisiaj nie wiem o co chodzi ze wskaźnikiem "Pomógł".
Co to jest? Komu się przyznaje i w jaki sposób?
Mógłby mi ktoś wyjaśnić bo szukajka nie daje odpowiedzi.
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
kiedy "pomógł"
czy na moim profilu pojawi się dnośnik "pomógł"?- od czego to zalezy, a może on tam jest tylko ja go nie widzę?
-
Audi 80 Polska
- Forum Audi 80

- Imię: Andrzej Cz
Pojawi się gdy napiszesz wiadomość w jakimś temacie "technicznym" i założyciel tematu kliknie na przyciskdavideks pisze:czy na moim profilu pojawi się dnośnik "pomógł"?- od czego to zalezy, a może on tam jest tylko ja go nie widzę?
przy twojej wiadomości.Scaliłem twój temat dotyczący opcji pomógł z istniejącym tematem aby nie powielać.
Ostatnio zmieniony 30 lis 2010, 18:06 przez Audi 80 Polska, łącznie zmieniany 1 raz.