[Podkarpackie] Terminarz spotów Podkarpackich
- Hołowczyc20
- Audi 80 Klub
- arekkrosno
- Forum Audi 80
No to tym bardziej powinieneś przyjechać! Co to ścigania to całe spotkanie będzie traktowane na luzie. Głównym celem spotkania jest t r e n i n g . A czasówka będzie na końcu jak już sobie potrenujemy. Takie ćwiczenia mają za zadanie przygotować nas do sezonu zimowego i wyczuć auto na śniegu. Po waszych opiniach być może naprawie ten cholerny ABS i popróbuje znowu nauczyć się korzystać z tego systemu.Skejcik pisze: Ja co do ścigania itp. to odpadam i tak bo dopiero próbuje wyczuć samochód
Liczymy na Ciebie!
Hehe Arek-no jasne,że tak!arekkrosno pisze:No to tym bardziej powinieneś przyjechać! Co to ścigania to całe spotkanie będzie traktowane na luzie. Głównym celem spotkania jest t r e n i n g . A czasówka będzie na końcu jak już sobie potrenujemy. Takie ćwiczenia mają za zadanie przygotować nas do sezonu zimowego i wyczuć auto na śniegu. Po waszych opiniach być może naprawie ten cholerny ABS i popróbuje znowu nauczyć się korzystać z tego systemu.
Liczymy na Ciebie!
Rób śmiało tą przeciw blokadę hamowania ja już z niej korzystam 4 latka i jest przydatna a puki co (jak teraz masz ABS kaput) to hamuj pulsacyjnie na mokrej i śliskiej drodze,ja tak Matizem robię i jest jak w Niuni
Pozdro!
- arekkrosno
- Forum Audi 80
Aktualizacja
Witam ponownie
Mała aktualizacja OS-u po rekonesansie.
Wymyśliłem że aby szanse były wyrównane wydrukuje kilka szablonów taki jak powyższy.
Każdy uczestnik wymyśli i narysuje sobie jedną trasę na miejscu, więc ile będzie uczestników tyle będzie tras. Moim zdaniem będzie fear dla wszystkich uczestników.
A teraz wyobraźcie sobie naszą trasę w 3D :shock:
Od 1:20 do 6:50 jest nasz OS
A teraz zła informacja: Gorale godajo ze śniegiem zaś poprusy dopiero w połowie decembra.
Mała aktualizacja OS-u po rekonesansie.
Wymyśliłem że aby szanse były wyrównane wydrukuje kilka szablonów taki jak powyższy.
Każdy uczestnik wymyśli i narysuje sobie jedną trasę na miejscu, więc ile będzie uczestników tyle będzie tras. Moim zdaniem będzie fear dla wszystkich uczestników.
A teraz wyobraźcie sobie naszą trasę w 3D :shock:
Od 1:20 do 6:50 jest nasz OS
A teraz zła informacja: Gorale godajo ze śniegiem zaś poprusy dopiero w połowie decembra.