[B4 AAH Q Sedan] Adasiowe 2.8 Quattro
[B4 AAH Q Sedan] Adasiowe 2.8 Quattro
Cześ, przedstawiam Rakietę 8-)
Wyposażenie:
√ AAH V6 / wtrysk wielopunktowy VAG MPI MFI-s
√ Quattro + Blokada
√ ABS
√ Światła Przeciwmgłowe
√ Wspomaganie Kierownicy
√ Procon-ten
√ Antena W Szybie
√ Centralny zamek
√ Wygłuszenie maski
√ Lampka serwisowa
√ El. Światła
√ El. Lusterka
√ El. Przednie szyby
√ El. Regulacja świateł
√ El. Otwierany / Uchylany Szyberdach
√ Regenerowane zaciski Girling 60/Girling 38
→ Podgrzewane fotele przednie
√ Wygłuszenie całego samochodu
√ Skórzane fotele S6 C4 + podłokietnik
→ Skórzana kanapa dzielona 2/3 + zagłówki + podłokietnik
√ Czarna wykładzina
→ Czarna podsufitka
√ Czarne plastiki wnętrza
√ Kierownica S-Line
→ Deska na 2 poduszki powietrzne
→ El. tylne szyby
Aktualnie:
Wyposażenie:
√ AAH V6 / wtrysk wielopunktowy VAG MPI MFI-s
√ Quattro + Blokada
√ ABS
√ Światła Przeciwmgłowe
√ Wspomaganie Kierownicy
√ Procon-ten
√ Antena W Szybie
√ Centralny zamek
√ Wygłuszenie maski
√ Lampka serwisowa
√ El. Światła
√ El. Lusterka
√ El. Przednie szyby
√ El. Regulacja świateł
√ El. Otwierany / Uchylany Szyberdach
√ Regenerowane zaciski Girling 60/Girling 38
→ Podgrzewane fotele przednie
√ Wygłuszenie całego samochodu
√ Skórzane fotele S6 C4 + podłokietnik
→ Skórzana kanapa dzielona 2/3 + zagłówki + podłokietnik
√ Czarna wykładzina
→ Czarna podsufitka
√ Czarne plastiki wnętrza
√ Kierownica S-Line
→ Deska na 2 poduszki powietrzne
→ El. tylne szyby
Aktualnie:
Ostatnio zmieniony 30 sie 2010, 12:44 przez Adaś Lee, łącznie zmieniany 31 razy.
-
- Audi 80 Klub
To są 16stki na profilu 55, i wyglądają tak masywnie, że nie planuję ich szybko zmieniać, chociaż chodzą mi po głowie 17stki na 45. Niżej nie zejdę ze względu na stan okolicznych dróg.Tobi1986 pisze:Fajny sedanik Nie myślałeś może o jakiejś innej feldze?
Możemy się ustawić w któryś dzień i wymienić się doświadczeniami, jestem jak najbardziej za Zdjęcia robione w Krakowskim Tesco.topgear68 pisze:Adaś Lee, moze kiedys sie spotkamy jesli jestes z olkusza, bo ja czesto tam jestem, zawsze to dwa Q lepsze niz jedno Q
wnetrze rzeczywiscie pasowaloby odswiezyc
zakładaj zimówki
gdzie pstrykałeś te fotki, chyba nie w olkuszu :?:
Ogarnę środek i posprzątam pod maską po tym remoncie, to dorzucę więcej dokładniejszych zdjęć. Wnętrze jest w bdb stanie technicznym, ale odświeżyć by je można, fakt. Taki jest właśnie plan. Z Zewnątrz nie planuję żadnych zmian.
1992 - w tym roku nie bylo ani parapetow ani listew - wiec cos bylo kombinowane...maniek75 pisze:<quattro> piękna sprawa <ok>
Trochę dziwna ta twoja buda, są parapety a brakuje dolnych listew drzwiowych i górnych :roll:
Który to rocznik?
Pozatym wyglada na zabdana. Moze siedzenia troche juz wysiedziane... Albo tak poprostu wciska w fotel przy ruszaniu
Macie rację, rocznikowo 92, modelowo 93, a za cholerę nie mogę dojść co to jest. Wiem z ASO, że jeździł w niemczech w leasingu. wiem, że był bity lewy przód. Były pęknięte mocowania lampy i wymieniony migacz, nie było obudowy akumulatora, no i dalej jej nie ma. Nie mam natomiast pojecia co to za wersja. Do Audi Sport nie pasuje chyba kolor nadwozia i wersja wnętrza? Color to nie jest też.. widać, że ktoś dłubał w tym wcześniej. Dlatego właśnie powoli dopiero dochodzę do tego co w nim jest, a czego nie ma. Na bokach ma znaczki Audi Sport. Wykażcie się koledzy, pomóżcie mi dojść do tego co mam z jakiej wersji ;D
Co do foteli, to może fotel kierowcy już jest trochę wysiedziany, minimalnie faluje tapicerka już jak widać. Dlatego chciałbym je zmienić. Poza tym muszę mieć kubeł, przyzwyczaiły mnie do tego fotele z mady 323f gt Reszta jak nowa wewnątrz.
Nie ma klimy, jest nieseryjne radio. Był obciachowy czerwony uchwyt na telefon i czerwone nakładki na pedały. Uchwyt wywaliłem od razu po zakupie, natomiast nakładki zostały, bo nie ma nic pod nimi, a nie mam czego sobie póki co założyć tam. Szczerze powiem, że są strasznie denerwujące i mile zaskakują jednocześnie. Nakładka na gaz jest bardzo szeroka i obciera w połowie wciśnięcia pedału o tunel środkowy. Natomiast z reguły człowiek zapomina przy takiej sytuacji, o drugiej połowie długości linki od gazu. Jak sobie o niej przypomnę, to od razu się micha cieszy
Co do foteli, to może fotel kierowcy już jest trochę wysiedziany, minimalnie faluje tapicerka już jak widać. Dlatego chciałbym je zmienić. Poza tym muszę mieć kubeł, przyzwyczaiły mnie do tego fotele z mady 323f gt Reszta jak nowa wewnątrz.
Nie ma klimy, jest nieseryjne radio. Był obciachowy czerwony uchwyt na telefon i czerwone nakładki na pedały. Uchwyt wywaliłem od razu po zakupie, natomiast nakładki zostały, bo nie ma nic pod nimi, a nie mam czego sobie póki co założyć tam. Szczerze powiem, że są strasznie denerwujące i mile zaskakują jednocześnie. Nakładka na gaz jest bardzo szeroka i obciera w połowie wciśnięcia pedału o tunel środkowy. Natomiast z reguły człowiek zapomina przy takiej sytuacji, o drugiej połowie długości linki od gazu. Jak sobie o niej przypomnę, to od razu się micha cieszy