No trudno, będzie następny, a do Dębicy 12-go jedziesz ?k11h pisze:DAN 80, nic o nim nie wiedziałem :cry: Jakoś wtedy nie wchodziłem na stronę i ominąłem to.. Wstyd mi..
[Podkarpackie] pogaduchy
Toć był miesiąc temu, tylko zimna pogoda chłopaków odstraszyła coś 6 aut tylko było, ale mimo wszystko sympatycznie czas zleciał. <ok>hct pisze:w jasle nie robicie akiegos spota ?
P.S. Jesteś drugim już gospodarzem RJS-spotu który go przegapił, w sumie od nas tylko ja i Tomek byliśmy. <osohozi>
[ Dodano: 2009-11-19, 20:48 ]
A tak z innej beczki, miał ktoś od nas z klubu doczynienia z Peugeotem 406, bo mi się to auto podoba i w jakiejś tam odległejszej przyszłości jak mi się nie odwidzi bym sobie chciał takiego sprawić tylko mało ich w sumie jeździ po drogach, może taka padaka, hehe :roll:
Na 407 to mnie jeszcze długo nie będzie stać, a potem wcale, hehehct pisze:406 malo jezdi moze chodzi ci o 407 to coupe
[ Dodano: 2009-11-19, 20:51 ]
spoty powinny byc co tydzien miejscowe
Co do miejscowych to czemu nie, 4 osoby chyba by były u nas do spotów, z tym że ja tak co 3 weekend bym był tylko.
No Krzyś! to już jest nas pięciu na blachach RJS! hehe ( z kolegą Simon!) to czekam tylko na propozycję miejscowego spociku (puki jest obecny Dan i k11h w temacie :mrgreen: )hct pisze:spoty powinny byc co tydzien miejscowe
Może nawet w tym tygodniu,na dniach? tj.dziś lub jutro-jestem tylko jutro do 14ej,albo w niedzielę???
No ba!mortar pisze:mnie na weekendzie nie ma bo szuram na Kraków, a na spociku chetnie sie pojawie tylko ze moja czerwonka nie nadaje sie do podziwiania bo sluzy do prac w trudnym terenie ... chyba ze przyjade alfą
Może być i Alfą! <ok>
Grunt by się poznać i pogadać bo potem będzie ciężko z dobraniem odpowiedniego terminu na taki mini spocik
No to oki,jakoś to zorganizujemy,bo potem to kto wie,Dan powinien jeszcze być,przypilnujemy k11h i będzie gitarahct pisze:w niedziele moze byc
co do pompy to jakby ktos robil to uszczelki dostepne tylko w aso i nie ma ich w polsce trzeba zamawiac i czekac tydzien
Co do pompy-to dzięki,pewnie kiedyś się przyda