Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep
Sklep Bestdrive

[B4 ABK] Fotostory str.1 (ost.aktual: 19.11.09)

Zamknięte ale dostępne tematy, własnych zdjęć samochodów do obejrzenia.
Awatar użytkownika
DAN 80
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DAN 80 » 20 lis 2009, 13:18

Tomiko9 pisze:
DAN 80 pisze:
Kosa pisze:Bardzo ladne zadbane autko fotki tez extra jedyne do czego sie przyczepie;)) to ta nakładka na kierownice,,,,,
Teraz jeździ ona z klubowiczem Tomiko9, ja mam inną jutro zrobie foty bo mam zamiar na otomoto wystawić to zobaczysz jak teraz auto wygląda w całej okazalości. <ok> <ok>
Kolego Kosa-to teraz możesz się do mnie czepić bo jak Łukasz wspomniał przeszła teraz na mnie! ;-) hehe <ok>

Łukasz-tak ślicznie u Ciebie te ramki wyglądają,że ich teraz napewno mi nie upchniesz <osohozi> :cry: :cry: :cry: chyba,że cenowo x2 hehe-a wiesz,że zgodziłbym się i na to!!! :mrgreen: mam wreszcie prace po 5ciu mc-ach postoju i mnie stać! hehe
Więc po cichu wypada mi tylko liczyć na to,że nie upchasz Niuni komuś z ramkami! wtedy to bym się zaryczał! :cry:
Pozdrawiam i do popołudnia w Jaśle :mrgreen:
Nawet za podwójną cenę bym ich nie oddał, bo lansiarskie że hoho są, chyba że mi się kupiec znajdzie na auto to wtedy dam Ci znać. <ok>
Tym czasem można w 1 poście oglądnąć foty z dziś robione bez polotu bo z myślą o aukcji. :-D

Awatar użytkownika
DAN 80
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: DAN 80 » 25 lis 2009, 19:05

Auto sprzedane, aczkolwiek możliwe że nowy właściciel zawita do klubu. <ok>

Awatar użytkownika
Tomiko9
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: Tomiko9 » 26 lis 2009, 16:23

DAN 80 pisze:Auto sprzedane, aczkolwiek możliwe że nowy właściciel zawita do klubu. <ok>
Łukasz,a z ramkami sprzedałeś? hehe bo jak nie to już je biorę od Ciebie jak było powyżej mówione :mrgreen:

Awatar użytkownika
grze
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: grze » 26 lis 2009, 16:27

DAN 80 pisze:Auto sprzedane, aczkolwiek możliwe że nowy właściciel zawita do klubu.
Skoro auto sprzedane, to temat zamykam.

Zablokowany

Wróć do „Archiwum starych zdjęć.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
opony samochodowe części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl