[ VW GOLF III 1.9D ] poprzednie auto
[ VW GOLF III 1.9D ] poprzednie auto
Witam
Ostatnio robiąc porządki na dyskach znalazłem zdjęcia mojego poprzedniego wozidła. Postanowiłem je zaprezentować na forum. Golfik miał nietypowy kolor nadwozia, co pozwalało nie pomylić go z innym na parkingu w przeciwieństwie do mojej obecnej audiczki Silniczek to zwykły dieselek była to wersja ecomatic, ale przez poprzedniego właściciela została przerobiona na normalną. Poniżej fotki vw-olka Wiem, że jest trochę brudny na fotkach za co przepraszam
Pozdrawiam
Ostatnio robiąc porządki na dyskach znalazłem zdjęcia mojego poprzedniego wozidła. Postanowiłem je zaprezentować na forum. Golfik miał nietypowy kolor nadwozia, co pozwalało nie pomylić go z innym na parkingu w przeciwieństwie do mojej obecnej audiczki Silniczek to zwykły dieselek była to wersja ecomatic, ale przez poprzedniego właściciela została przerobiona na normalną. Poniżej fotki vw-olka Wiem, że jest trochę brudny na fotkach za co przepraszam
Pozdrawiam
Dzięki, też mi się bardzo podobał Z tą ekonomią to było tak w cyklu mieszanym 4,5 litra jak nie przekraczało się 90km/h, a normalnie w trasie powyżej 160km/h wychodził blisko 8 litrów :shock:Niki20 pisze:Ładny goferek Tomku Ekonomia to była na całego.
Dzięki, tunning go nie dotknął, bo nie jestem zwolennikiem takiego czegoś. To były piękne czasy jak udało się kupić ciemne lampy na tył ori hella za 100zł komplet, a do audi z taką kasą nie ma co podchodzić nawet, bo nic sensownego się nie kupiZayebatsu pisze:Fajny kolorek xD I nawet Tjuning go nie dotknął
Dzięki, zegary miał czarne, ale postanowiłem kupić białe tarcze do nich i pomalowałem wskazówki w kolor auta.Tomiko9 pisze:Ładniutki i zegary w nim też mi się podobają