[B3] Co to za przewody??
[B3] Co to za przewody??
Witam
Dzisiaj zabralem sie za wykladzine w moim B3 i znalazlem tam dwa przewody ( rurki)
od strony kierowcy idace do tylu ..chcialbym sie dowiedziec co to sa za przewody....
Dzisiaj zabralem sie za wykladzine w moim B3 i znalazlem tam dwa przewody ( rurki)
od strony kierowcy idace do tylu ..chcialbym sie dowiedziec co to sa za przewody....
Ostatnio zmieniony 22 lis 2009, 09:04 przez odison, łącznie zmieniany 1 raz.
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Zrób zdjęcie to zobaczymy i w którym miejscu są te rurki zapraszam na spota w grudniu szczegóły tutaj https://audi80.pl/wroclaw-zloty-i-sp ... t32807.htm
siemasz z tej strony odison odpisales na moj post..kacper85 pisze:Jeśli to mają być rurki a nie przewody to jedyne co mi przychodzi do głowy a może być w kabinie to rurki odprowadzające opary bęzyny z baku do filtra węglowego pod maską.
one leca wzdluz progu...
jest to jeden przewud rurkowy leci od deski a na wysokosci slupka rozdwaja sie
-
- Forum Audi 80
dokładnie od strony kierowcy moze znajdowac sie płyn chłodniczy sam tak miałem jak poszła mi nagrzewnica taki rudawy kolorek na podłodze był zastanawiałem sie co to, i okazało sie ze nagrzewnica pokazała kopytko a mianowicie krućce popekane i były dziurawe, a sprawdzic mozesz to tak wez pomaczaj w tym paluch i poliż niepekaj niezabije cie najwyzej bedzie słodkie wtedy kolezko to nagrzewniczka sie wylozyla