Mam pewną wątpliwość związaną z wymianą tapicerki, otóż mam szyby na korbki tymczasem do tapicerki jaką chcę kupić są boczki pod elektrykę. Różnią się one tym, że te drugie mają większą kieszeń boczną, która sięga do miejsca gdzie umiejscowione są w moich drzwiach korbki. Czy da to się jakoś wyrezać? Ewentualnie, czy można jakoś w miarę bezproblemowo wymienić samo obicie boczków, tak by element skórzany wstawić do tych, które posiadam obecnie?
Aha, bym zapomniał, czy boczki od B4 będą pasowały do B3?
[Coupe B3] Boczki pod elektryke do korbek
[Coupe B3] Boczki pod elektryke do korbek
Ostatnio zmieniony 22 lis 2009, 13:35 przez slugs, łącznie zmieniany 2 razy.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Ale będą pasowały na mocowaniach do moich drzwi? Bo dziurę na korbki zawszę mogę zrobić.
Ew czy mogę przełożyć samą skórę z nowych boczków do starych boczków pod korbki z niskimi kieszeniami i będzie pasowała?
Bo jestem zdecydowany na zakup, ale chciałbym mieć pewność - jako taką - że będzie wszytko leżało i nie zostanę z nową tapicerką i starymi boczkami ;p
Ew czy mogę przełożyć samą skórę z nowych boczków do starych boczków pod korbki z niskimi kieszeniami i będzie pasowała?
Bo jestem zdecydowany na zakup, ale chciałbym mieć pewność - jako taką - że będzie wszytko leżało i nie zostanę z nową tapicerką i starymi boczkami ;p
- Audi Sport
- Forum Audi 80