[Podkarpackie] pogaduchy
No ja będę będę i to dłużej nawet bo musiałem sobie załatwić trochę wolnego na zrobienie zębów więc mnie czekają miłe wizyty u stomatologa, buuuu... Tak że do końca listopada będę, potem coś trzeba ze dwa turnusy zrobić, a że w grudniu już mało jest jazdy więc od 18go też pewnie będę na miejscu i się można spotkać polatać bokami np. jak białego dopisze.. :mrgreen:
Co do tego weekendu to mam imieniny wujka i pasuje mi być tylko jeszcze nie wiem kiedy robi więc co do niedzieli to 50/50 moja obecność ale będę się starał oczywiście. <ok>
mortal przyjeżdżaj nawet hulajnogą bez różnicy nie o podziwianie aut chodzi.
Co do tego weekendu to mam imieniny wujka i pasuje mi być tylko jeszcze nie wiem kiedy robi więc co do niedzieli to 50/50 moja obecność ale będę się starał oczywiście. <ok>
No to staraj się Łukaszku choćby godzinkę wywalczyć <cieszy>DAN 80 pisze:No ja będę będę i to dłużej nawet bo musiałem sobie załatwić trochę wolnego na zrobienie zębów więc mnie czekają miłe wizyty u stomatologa, buuuu... Tak że do końca listopada będę, potem coś trzeba ze dwa turnusy zrobić, a że w grudniu już mało jest jazdy więc od 18go też pewnie będę na miejscu i się można spotkać polatać bokami np. jak białego dopisze.. :mrgreen:
[ Dodano: 2009-11-21, 09:07 ]
Do Panów z Jasła!
Jest nas pięciu,więc postarajcie się wywalczyć choćby nawet tylko jedną godzinkę wolnego czasu w niedzielę na zrobienie miejscówki <cieszy> (a,że to niedziela,to problemu z tym nie powinno być większego )
Co na ten pomysł mają do powiedzenia Panowie Dan,k11h,hct i mortar ???