[80 B4] Bord computer - kompatybilność?
[80 B4] Bord computer - kompatybilność?
Szukam do mojej 80 bord computera i chciałem wiedzieć na co muszę zwrócić uwagę? Mam 2.0 ABT czyli 90KM. Wiem że muszę zwrócić uwagę żeby była od rzędowego motoru. Czy od coupe 1991 2.2 136KM ppodejdzie? Na co innego jeszcze patrzeć?
wg wykazu z strony http://www.centrum.audi80.pl/content/view/51/55/ jest i wg niego się wzorowałem. Ale rozumiem że generalnie ma być od rzędówki i będzie git?shellah pisze:nie ma silnika 2.2 w audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
BC podejdzie Ci z każdego modelu, czy to z V czy R4-R5. Na co musisz patrzeć? hmm aby wyświetlacz nie był wy;lany oraz na to żeby był w km nie w milach. Tak poza tym to każdy możesz kupić. Aha jeszcze są wersje typu: BC, MC/BC, AC/BC... Szukaj, kupuj i śmialo zakładaj, każdy się nada...
PS: Jeżeli zdecydujesz się na model AC/BC to tu moja uwaga - ten moduł nie może być z V-ki ponieważ na AC będziesz miał non stop wyświetlony komunikat olejarki (w V jest inna kontrola ciśnienia oleju)
PS: Jeżeli zdecydujesz się na model AC/BC to tu moja uwaga - ten moduł nie może być z V-ki ponieważ na AC będziesz miał non stop wyświetlony komunikat olejarki (w V jest inna kontrola ciśnienia oleju)