[80 b4]problem z otwieraniem c.z. z pilota
[80 b4]problem z otwieraniem c.z. z pilota
witam po nacisnięciu przycisku na pilocie bolce wychodzą do gory poczym chowają się a po zamknięciu tez z pilota zamykają i wychodzą do gory gdzie jest problem dzięki
Ostatnio zmieniony 24 sie 2017, 07:40 przez piter1, łącznie zmieniany 1 raz.
chyba masz gdzieś instrukcję do alarmu...no chyba że kupiłeś już z alarmem...piter1 pisze:no dobra ale gdzie mam to sprawdzić
sprawdź tak: dostań się jak najbliżej pompki i sprawdź jak długo działa po zamknięciu czy tam otwarciu. Jeśli pompka bedzie pracować ok 3s, to wina jest gdzieś indziej, jeśli króciótko ok 1s to będziesz musiał ustawić na nowo.
Powiedz jaki masz alarm? Sam zakładałeś? Był juz montowany? Masz może fabryczny?
Ja na twoim miejscu wbiłbym się na stronkę: http://www.okida.com/eng/products/en-adres.htm i napisał i ładnie poprosił o schemat w jeż.angielskim i instrukjcę obsługi modelu który masz...
poza tym sprawdź ten czas sterowania. U siebie jak montowałem alarm, to początkowo ustawiony był na 1s i bolce wypychało do góry i zaraz opadały, tak jakby siły nie miały, zmieniłem na 3s i lata
poza tym sprawdź ten czas sterowania. U siebie jak montowałem alarm, to początkowo ustawiony był na 1s i bolce wypychało do góry i zaraz opadały, tak jakby siły nie miały, zmieniłem na 3s i lata