[b3 80 1,8s] Czy siadly poduszki silnika?? brak wyciszenia..
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mateusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ACE
- Kontakt:
[b3 80 1,8s] Czy siadly poduszki silnika?? brak wyciszenia..
Witam serdecznie ,
otóż może mi ktoś powiedzieć jakie są objawy tego ze poduszki od silnika skończyły żywot,
w czasie odpalania autka cale auto sie trzęsie i wgl bardzo czuje w kabinie wibracje silnika nakłada sie to na wrażenie braku wyciszenia w autku podczas postoju na biegu jałowym trzesie mi kierownica troche ale czu to nie przez te nie stumione wibracje silnika jestem zielony jak chodzi o zawieszenie wiec pytam
pozdrawiam i dzięki za odp
otóż może mi ktoś powiedzieć jakie są objawy tego ze poduszki od silnika skończyły żywot,
w czasie odpalania autka cale auto sie trzęsie i wgl bardzo czuje w kabinie wibracje silnika nakłada sie to na wrażenie braku wyciszenia w autku podczas postoju na biegu jałowym trzesie mi kierownica troche ale czu to nie przez te nie stumione wibracje silnika jestem zielony jak chodzi o zawieszenie wiec pytam
pozdrawiam i dzięki za odp
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
na biegu jałowym silniekim trochę mi rzuca na boki tzn silnik nie stoi w miejscu tak jak u mojej siostry w audi lub u taty wiec sie pytam ale nie rozumiem o co chodzi ze na wózku wiesz trohce nei znam sie na rzeczy.Czy wywalone poduchy mogą spowodować wrażenie braku wyciszenia w aucie? bo patrząc na rozrusznik to jest on nie za duży a gdy odpalam autem potrafi on wprawić w ruch cala budę pozdrawiam i dzięki za wszystkie odp
Ostatnio zmieniony 24 lis 2009, 17:13 przez delik, łącznie zmieniany 1 raz.
- percevalle
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jak myślicie na początku tylko poduchy silnika czy tez skrzyni chodź na niej nie zauważyłem jakiś szarpań
co byście powiedzieli na te poduszki pasowały by one?? i jak sie stoi do silnika przodem do auta to lewa jest po lewej a prawa po prawej czy na odwrót ze patrzy sie która strona która od strony kierowcy jak siedzi sie w srodku głupie pytanie ale wole zapytać, zauważyłem różnice w ich budowie
lewa poducha na allegro
prawa poducha na allegro
czy warto takie kupić czy lepiej u mojego znajomego na szrocie bo z niemiec sicaga auta na czesci i niemiecka uzywke?? sam nie wiem
pozdrawiam
co byście powiedzieli na te poduszki pasowały by one?? i jak sie stoi do silnika przodem do auta to lewa jest po lewej a prawa po prawej czy na odwrót ze patrzy sie która strona która od strony kierowcy jak siedzi sie w srodku głupie pytanie ale wole zapytać, zauważyłem różnice w ich budowie
lewa poducha na allegro
prawa poducha na allegro
czy warto takie kupić czy lepiej u mojego znajomego na szrocie bo z niemiec sicaga auta na czesci i niemiecka uzywke?? sam nie wiem
pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
dzisiaj zauważyłem ze silnik w momencie wciśnięcia pedału gazu do podłogi tak jakby sie załamywał na jedna z poduch tzn lewa czy to objaw zużytej poduchy?? bo kupowac na slepo to wiecie...
a moze to nie poduchy bo wymieniałem rozrząd jakiś czas temu tzn mechanik i moze cos przestawil o 1 zabek bo robil to bez zdejmowania chłodnicy a bez tego raczej nie można widzieć jak są ustawione punkty, i autko dlatego ma silniejsze drgania i musze powiedziec ze wicej po tym tez zaczol palic
a moze to nie poduchy bo wymieniałem rozrząd jakiś czas temu tzn mechanik i moze cos przestawil o 1 zabek bo robil to bez zdejmowania chłodnicy a bez tego raczej nie można widzieć jak są ustawione punkty, i autko dlatego ma silniejsze drgania i musze powiedziec ze wicej po tym tez zaczol palic
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
takie poduchy mogą być? pozdr
http://www.allegro.pl/item811865067_audi_80_90_coupe_poduszka_silnika_lewa_i_prawa.html
http://www.allegro.pl/item811865067_audi_80_90_coupe_poduszka_silnika_lewa_i_prawa.html
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jakich zaciskow z tylu hmm chyba nie zrozumiałem.Sprawdzałeś kable, świecie,kopulke,palec? patrzyłeś czy na wszystkie gary ci autko chodzi? bo szarpania wtedy to normalna sprawa ale to ze falują obroty to wydaje mi sie ze silniczek krokowy do przejrzenia moze tez byc sam nie wiem przejrzyj to i powiedz co i jak pzdr