[B3/B4] Ringi, obręcze, podświetlenie - Rezanko by Doc
Ja przy zakładaniu ringów natrafiłem tylko na jeden zonk,przy przeciskaniu pierścienia od obrotka troszke mi się zgioł i musiałem go wyciągnąc i naprostować bo tak w palcach nieszło wyczuć w którą strone giać.Po wyprostowaniu i przecisnieciu tak się jakoś ułozył że wszedł na "zatrzask" i nic więcej nie musiałem robic ( wczęsniejsze 3 łapałem na klej silikonowy)
Witam diody już zamontowane 7szt. bo więcej nie znalazem miejsc dodatkowo alu rongi wygląda kozacko, ale na tym nie poprzestałem, spodobał mi się wyświetlacz temp. zewnętrznej, który udało mi się wyrwać od allegrowicza za 100zł wraz z czujnikiem i teraz mam pytanko jak mam to wszystko pomontować, allegrowicz dodał, że lcd jest z kostką natomiast czujnik jest obcięty z pół metrowym zapasem kabla czy czegoś jeszcze będzie mi brakować aby to wszystko śmigało??
- automaniaczek
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Co do diod LED to moze najpierw niech ktos sam u siebie zalozy a potem sie wypowiada!!!smieszy mnie ksiązkowe gadanie i niby fachowe opinie na temat ktorego sie nie zna z zycia!!!
Ja u siebie zmienilem podswietlenie ze zwyklych zarowek na LED-owe i efekt jest super oszalamiajacy!!!!Swiatlo na 7 diodach rozchodzi sie rownomiernie wiec niech ktos nie sciemnia jesli tego nie robił!!!!
POLECAM super efekt prawda jest tylko w tym ze sa o wiele drozsze od zwykłych bo ja placilem 5zł za sztuke a na cale podswietlenie idzie 7*5=35zł
warte swojej ceny!!!!
Ja u siebie zmienilem podswietlenie ze zwyklych zarowek na LED-owe i efekt jest super oszalamiajacy!!!!Swiatlo na 7 diodach rozchodzi sie rownomiernie wiec niech ktos nie sciemnia jesli tego nie robił!!!!
POLECAM super efekt prawda jest tylko w tym ze sa o wiele drozsze od zwykłych bo ja placilem 5zł za sztuke a na cale podswietlenie idzie 7*5=35zł
warte swojej ceny!!!!
no ja jestem tego samego zdania... rozchodzi sie bardzo ładnie a kolor krwisty jest zdumiewający, tylko ze ja kupywalem z generacja Hp i płaciłem po 8.99zł za jedna czyli liczac wychodzi mi ok 62zł + przesyłka 15 wiec cena robie cudaaudi fans2 pisze:Co do diod LED to moze najpierw niech ktos sam u siebie zalozy a potem sie wypowiada!!!smieszy mnie ksiązkowe gadanie i niby fachowe opinie na temat ktorego sie nie zna z zycia!!!
warte swojej ceny!!!!
Ja dałem za swoje LEDKI po 8 zeta za sztukę i kupiłem ich osiem + koszt przesyłki razem nie wiem ile mi wyszło ale efekt jest ZAJEBIS...Y robiłem fotki aparatem 2mpx 3mpx i nie oddają one tego co widzi moje oko, bo ja widzę je zajebiście krwiście czerwone zegary a apart robi z tego róż pomarańcz jednym słowem lipę. Dodatkowo dorzuciłem ringi i zakupiłem czujnik temeperatury, ale podłącze go dopiero 23 jak będe miał wolne i jak mi koledzy odpiszą na moje pytanka odnośnie montazu to dopiero wtedy będzię efekt jeszcze bardziej zajebis...y. Pozdrawiam audi 80 maniaków. P.S. postaram się zrobić jakoś te fotki i je tutaj zarzucić żeby niektórym niedowiarkom oko zbielało:D
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt: