[b3/b4] Gadzet - dekory ori vs. okleiny
ja mam w swoim avancie z 95r fabryczne dodatki ala drewno na przedniej desce i drzwiach, wyglada to fajnie, na pewno nie tandetnie, ludzie sie daja nabrac ze to jest drewno, no ale jest to wypukle i ladnie zaprojektowane/wykonczone/wykonane/przytwierdzone... mam watpliwosci, jak te naklejki z allegro sie na zywo prezentuja, ja tam co do naklejek to mam jedno zdanie moze nie bede przytaczal
Kolego te okleiny też nie są płaskie. Mają ok. 3 mm grubości, co do wykonania również nie mam zastrzeżeń. Jedna z moich b3 miała oryginalne wykończenie w drewnie i powiem Ci, że nie ma dużej różnicy. Co do trwałości i kleju to w c4 założyłem właśnie z hartmana, jeździłem 2 lata i wszystko było zajebiście. Kiedyś miałem potrzebę na chwilę odkleić i był problemik z oderwaniem. A tak w ogóle to prawdziwe drewno znajdziesz tylko w jaguarze, rolls roysie i może niektórych modelach mercawek(podejrzewam że tylko w esach), a jeżeli sądzisz, że te naklejki, które maz u siebie są dużo lepsze to najpierw zobacz na żywo jak wyglądają te okleiny, a później się wypowiadaj.xavier pisze:ja mam w swoim avancie z 95r fabryczne dodatki ala drewno na przedniej desce i drzwiach, wyglada to fajnie, na pewno nie tandetnie, ludzie sie daja nabrac ze to jest drewno, no ale jest to wypukle i ladnie zaprojektowane/wykonczone/wykonane/przytwierdzone... mam watpliwosci, jak te naklejki z allegro sie na zywo prezentuja, ja tam co do naklejek to mam jedno zdanie moze nie bede przytaczal
uuu buzliwa dyskusja sie zrobiła ja został bym i tak przy wygladzie aluminium badz carbonu bo osobiscie nie podoba mi sie jak jest drewnopodobna okleina czy tez prawdziwe drewno w aucie mi sie to kojazy z kredensem babci ale nie powiem realistycznie wyglada ta okleina to tyle z mojej strony na ten temat jak ktos by miał foty carbonu badz aluminium na desce to prosił bym na PW
Ps sory za błedy ortograficzne
A Ty myślisz, że to o czym piszesz to jest karbon albo aluminium? To jest taki sam plastik tylko w innym kolorzeKoras pisze:uuu buzliwa dyskusja sie zrobiła ja został bym i tak przy wygladzie aluminium badz carbonu bo osobiscie nie podoba mi sie jak jest drewnopodobna okleina czy tez prawdziwe drewno w aucie mi sie to kojazy z kredensem babci ale nie powiem realistycznie wyglada ta okleina to tyle z mojej strony na ten temat jak ktos by miał foty carbonu badz aluminium na desce to prosił bym na PW
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie wiem jak w B4, ale w B3 ludzie się wcale nie nabieraja bo to prawdziwe drewno a nie okleinaxavier pisze:ja mam w swoim avancie z 95r fabryczne dodatki ala drewno na przedniej desce i drzwiach, wyglada to fajnie, na pewno nie tandetnie, ludzie sie daja nabrac ze to jest drewno, no ale jest to wypukle i ladnie zaprojektowane/wykonczone/wykonane/przytwierdzone... mam watpliwosci, jak te naklejki z allegro sie na zywo prezentuja, ja tam co do naklejek to mam jedno zdanie moze nie bede przytaczal
Jak dla mnie to przegiecie, fabryczne drewno jest dodane z umiarem, a co za tym idzie ze smakiem, a tu jest tego nawalone jak w tarkatku, najlepiej sobie całą deskę wystrugaj z pniaka, wtedy będziesz miał lepszy efektchips pisze:Ja założyłem z tej właśnie firmy i jestem zadowolony. Wygląda to mniej więcej tak
[url=http://images21.fotosik.pl/249/dd03c611f4f907a0med.jpg]Obrazek[/URL] [url=http://images21.fotosik.pl/249/a9bd8616bd87d788med.jpg]Obrazek[/URL]
A tutaj dałem jeszcze kilka viewtopic.php?t=3127&postdays=0&postorder=asc&start=15
W tej chwili doszły jeszcze ringi na zegary główne i dodatkowe. Jestem bardzo zadowolony, bo ożywiło to wnętrze.
- Organista18
- Forum Audi 80
- Kontakt: