[B4 2.0 ABT' 93
[B4 2.0 ABT' 93
Witam wszytskich.
Chciałbym wam przedstwić swoje auto, które nabyłem przypadkowo, szukająć kolejnego auta z gwiazdą na masce.
Auto nabyłem głównie ze względu na niesamowity stan i bezwypadkowowść ale coraz bardziej przekonuję się do tego auta
Auto ma przebieg 135000 i przyjechało z niemiec. Znajomy sprowadził je dla swojego ojca ale on zmarł i tak je nabyłem.
Auto ma ubogie wyposażenie. Tylko elektryczny szyberdach, składaną i dzieloną, tylną kanapę, elektryczną regulacjęwysokości świateł przednich, wspomaganie kierownicy, ABS, i lampkę komory bagażnika. W planach mam założenie obrotomierza, dodatkowych zegarów, halogenów, audio i alufelg i mam nadzieję, że podpowiecie mi, gdy będę mial problemy .
Na razie auto wygląda tak jak poniżej.
Pozdrawiam
A tak skończyło moje poprzednie auto :cry: na szczęście mnie się nic nie stało
Chciałbym wam przedstwić swoje auto, które nabyłem przypadkowo, szukająć kolejnego auta z gwiazdą na masce.
Auto nabyłem głównie ze względu na niesamowity stan i bezwypadkowowść ale coraz bardziej przekonuję się do tego auta
Auto ma przebieg 135000 i przyjechało z niemiec. Znajomy sprowadził je dla swojego ojca ale on zmarł i tak je nabyłem.
Auto ma ubogie wyposażenie. Tylko elektryczny szyberdach, składaną i dzieloną, tylną kanapę, elektryczną regulacjęwysokości świateł przednich, wspomaganie kierownicy, ABS, i lampkę komory bagażnika. W planach mam założenie obrotomierza, dodatkowych zegarów, halogenów, audio i alufelg i mam nadzieję, że podpowiecie mi, gdy będę mial problemy .
Na razie auto wygląda tak jak poniżej.
Pozdrawiam
A tak skończyło moje poprzednie auto :cry: na szczęście mnie się nic nie stało
Ostatnio zmieniony 29 lis 2009, 16:22 przez SCHWARZ80, łącznie zmieniany 1 raz.
no to spokojnie ABT ostudzi Twój zapał audi fajne też niedawno nabyłem ja przesiadłem się z nubiry 2.0 16V teraz jedyne co odczuwam to.... zdenerwowanie... nubira szła jak wściekła B4 115km wciagała nosem z betą 2.0 150 km szła równo później beta odchodziła ale ABT to już nieporozumienie do szybkiej jazdy. możesz być pewny że zaczniesz jeździć tak jak ja.... 60-90 przedziały prędkości przy przelotach po mieście w trasie 120-140 i koniec ja mam jeszcze automat.... powiedz mi jeszcze ile Ci pali to autko i czy masz gazownie w nim bo mi wychodzi od 16 do 18-19 gazu
Nie mam gazu. Staram się jeździć do 100 km/h w mieście. Tutaj bardziej czuć prędkość niż w mercu. Poza tym tam było 2,6E, więc różnica jest ogromna ale wystarczy do spokojnej jazdy a i wyprzedzać się nie boję :mrgreen:
Na V-power wychodzi mi 9,23 l/100 km w mieście.
Na V-power wychodzi mi 9,23 l/100 km w mieście.
Ostatnio zmieniony 29 lis 2009, 16:05 przez SCHWARZ80, łącznie zmieniany 2 razy.
skoro ABT nie boisz się wyprzedzać to jesteś wyjątkowo wylajtowany a czy tak czuć predkość? nie bardzo.... tylko auto fajnie przez poprzeczne nierówności przechodzi.... inaczej niż wszystkie. taki kangur troche (amory mam sprawne więc nie pisać że amory sprawdź) nie dość że zawias to jeszcze i fotele
z moich dotychczasowych najwygodniejszy był ford scorpio.... wielka landara w środku mistrz komfortu i przystępna cena. do tego niskie spalania nawet do 7 litrów w trasie przy prędkościach 100-120 z kpl ludzi i bagażem przy silniku 2.0 DOHC 120KM naprawde wyjątkowo udane i nie doceniane auta. kto kiedyś jeździł ten o tym wie kto nie jeździł zaraz napisze że ford g... wort.... ale..... w końcu nie każda morda pasuje do forda nie? :mrgreen:
Panowie i Panie koniec OT
Panowie i Panie koniec OT