[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Niedziela też mi pasi. Proponuje jeśli mamy jechać do tego ursusa parking pod realem ulica połczyńska. Jest kryty wiec nie tak zimno no i kto bedzie chcial to wyskoczymy do tego ursusa co kolega Spiker wyżej pisał. Jak narazie wszystkim pasi moze nie byc źle.
[ Dodano: 2009-11-02, 20:27 ]
Niedziela 8.11 też mi pasi. Proponuje jeśli mamy jechać do tego ursusa parking pod realem ulica połczyńska. Jest kryty wiec nie tak zimno no i kto bedzie chcial to wyskoczymy do tego ursusa co kolega Spiker wyżej pisał. Jak narazie wszystkim pasi moze nie byc źle.
[ Dodano: 2009-11-02, 20:27 ]
Niedziela 8.11 też mi pasi. Proponuje jeśli mamy jechać do tego ursusa parking pod realem ulica połczyńska. Jest kryty wiec nie tak zimno no i kto bedzie chcial to wyskoczymy do tego ursusa co kolega Spiker wyżej pisał. Jak narazie wszystkim pasi moze nie byc źle.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
dobra Pany, zebrawszy wszystko do kupy jawi mi sie cos takiego:
czas: niedziela 08.11.09, Godzine Zero proponuje ustawic na 1300-1500 czasu lokalnego...
miejsce: Warszawa, ul. Polczynska 4 czyli Fort Wola, Parking kryty pod Realem
inne: fotografowanie i videofilmowanie surowo... wskazane <mikolaj>
1. Słonik (tylko sie nie wykrecaj...)
2. Łysy_18 (umyj auto :mrgreen:)
3. Spiker (ambasador obcej marki)
4. Shutter
5. McCoob (obstawiam ze najlatwiej bedzie Ci jechac do przodu <ok>)
6. kacper85
7. Kerlon
8. micromax (gadalem z nim dzisiaj)
9. sentinell (jak wyzej, obiecal ze poszuka zastepstwa w pracy)
10. moj wspollokator, od niedawna zadowolony kierownik B5, wkrotce na forum
11. deejay.ftb (...o ile czerwony nie odwinie jakiegos numeru :mrgreen:)
...
Panowie spinac sie, taka frekwencja to jest co tydzien na spotach Parafii AKP Biala Podlaska i to bez zadnego zapraszania - bylem to wiem co mowie.
Licznik w temacie 'ilu nas jest' wlasnie przekroczyl 100 wiec nie marudzic tylko nagrywac ludzi, przyjezdzac i reprezentowac ...niech sie inni wstydza <ok>
czas: niedziela 08.11.09, Godzine Zero proponuje ustawic na 1300-1500 czasu lokalnego...
miejsce: Warszawa, ul. Polczynska 4 czyli Fort Wola, Parking kryty pod Realem
inne: fotografowanie i videofilmowanie surowo... wskazane <mikolaj>
z Waszych wypowiedzi wnioskuje ze za udzial wezma:McCoob pisze:To kto by przyjechał?
1. Słonik (tylko sie nie wykrecaj...)
2. Łysy_18 (umyj auto :mrgreen:)
3. Spiker (ambasador obcej marki)
4. Shutter
5. McCoob (obstawiam ze najlatwiej bedzie Ci jechac do przodu <ok>)
6. kacper85
7. Kerlon
8. micromax (gadalem z nim dzisiaj)
9. sentinell (jak wyzej, obiecal ze poszuka zastepstwa w pracy)
10. moj wspollokator, od niedawna zadowolony kierownik B5, wkrotce na forum
11. deejay.ftb (...o ile czerwony nie odwinie jakiegos numeru :mrgreen:)
...
Panowie spinac sie, taka frekwencja to jest co tydzien na spotach Parafii AKP Biala Podlaska i to bez zadnego zapraszania - bylem to wiem co mowie.
Licznik w temacie 'ilu nas jest' wlasnie przekroczyl 100 wiec nie marudzic tylko nagrywac ludzi, przyjezdzac i reprezentowac ...niech sie inni wstydza <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Panowie jest pomysl na zlot zimowy w Radomiu zagladac, sledzic, organizowac sie <ok>
Jak się zapatrujecie na jakiś spot 6 lub 20 grudnia? Chciałbym wcześniej ustalić to powysyłam zaproszenia wszystkim z listy mazowieckiej ,żeby nie było później "a bo ja nie wiedziałem" A tak każdy będzie poinformowany na góra tydzień wcześniej. Miejsce do ustalenia ale raczej jakieś centrum handlowe z garażem podziemnym, lub miejsce w którym da się ustawić kilkanaście aut do zdjęć. Wpisujcie się który termin bardziej wam leży.
- kolodzieju
- Forum Audi 80