[All] Gadzet - obszywanie deski skórą
-
- Forum Audi 80
[All] Gadzet - obszywanie deski skórą
Witam. Mysłałem ostatnio nad obszyciem deski rozdzielczej skórą. Zastanawiam się tylko jaki bedzie tego efekt i o jakich kosztach mowa. Jeśli macie fotki po takiej "operacji" to proszę
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2010, 10:26 przez Damian1985, łącznie zmieniany 1 raz.
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
Dla mnie efekt raczej marny, ale to przez wykonanie (szwy i takie tam) Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2010, 10:25 przez hołard, łącznie zmieniany 1 raz.
[B3,B4] Obszycie deski skórą
Witam.
Mi również się nie podoba ponieważ moim zdaniem nie pasują do tego ciemne elementy , kierownica uchwyty na drzwiach i takie tam. Ale cóż każdy ma inny gust.
Mi również się nie podoba ponieważ moim zdaniem nie pasują do tego ciemne elementy , kierownica uchwyty na drzwiach i takie tam. Ale cóż każdy ma inny gust.
Jakbys mial takie wnetrze to ozenilbys sie ze swoja B4 :mrgreen:Niezle,musze przyznac,ze wyglada to jak w jakiejs furze za 40-50 tys. tylko nie wiem czy pakowal bym tyle kasy w B4,musialbym byc pewien ze pojezdze nia jeszcze jakies 5 lat,a takiej pewnosci nie mam..chyba wolalbym dolozyc te 8 tys, i kupic jakas lepsza Audine
Inna sprawa ze takie wnetrze robi sie zwykle w autach, w ktorych wlasciciel nie patrzy na koszty i reszta auta jest w perfekcyjnym stanie. Golf, ktory jest powyzej juz dawno wartoscia przekroczyl 50tys...
- hołard
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Coupe quattro
- Silnik: 2,2 AAN
http://img482.imageshack.us/img482/9765/118gnq6.jpg No to juz wygląda nieżle widac ze zwykły tapicerz nie obszywał :mrgreen: Zafunduje kiedyś taką kozacką biel dla mojej pani do cabrio (ale najpierw cabrio heh )
i to się nazywa miłość do samochodu.... zero kompromisów ma być tak jak właściciel sobie upatrzył ( oczywiście bez wiochy ), cóż żę wartość przeróbki przewyższa kilkaktrotnie wartość auta, sam jakbym miał wystarczająca ilość pieniędzy na A4 czy A8 to i tak bym kupił Coupe i władował a nią 20k conajmniej..... ach gdybym tak miał te 20kafli 8-)
oczywiście ma się wyróżniać ale, ma się wyróżniac dla tych którzy sa obeznani w temacie, bo po co komu zdanie jakiegoś laika który powie: ładne auto, a gdy powie to ktoś kto się na tym porządnie zna to wyróżnienie dla niuni i dla jej właściciela jest bezcenne
tak więc...... jak masz wystarczającą ilośc kasy to obszywaj i to bez wachania.... ale pamiętam zachowaj dobry smak
w tym obszyciu nie pasuje mi tylko ta chromowana gałka
oczywiście ma się wyróżniać ale, ma się wyróżniac dla tych którzy sa obeznani w temacie, bo po co komu zdanie jakiegoś laika który powie: ładne auto, a gdy powie to ktoś kto się na tym porządnie zna to wyróżnienie dla niuni i dla jej właściciela jest bezcenne
tak więc...... jak masz wystarczającą ilośc kasy to obszywaj i to bez wachania.... ale pamiętam zachowaj dobry smak
w tym obszyciu nie pasuje mi tylko ta chromowana gałka
Co do obszyc skora,to tutaj chyba tez mamy z tym doczynienia:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=195721423 ,bo chyba seryjnie takie wnetrze nie bylo wypuszczane,a moze sie myle
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=195721423 ,bo chyba seryjnie takie wnetrze nie bylo wypuszczane,a moze sie myle