Witajcie.
Problem pojawił sie z długimi. czytałem forum i znalazłem tylko ten temat
https://audi80.pl/audi-80-20-abknie- ... B6wiat%B3a
ale u mnie problem jest w druga strone. Nie działa miganie za to właczyć moge bez problemu i działaja jak talala. Powiedzcie mi czy tez czeka mnie takie głębsze rezanie czy może to niewielki problemik. Dodam ze lewa lampa byla wymieniana cała bo bylo lekkie bum.
pozdrawiam Andrzej
[B4.92. ABK] Długie światla - miganie
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
U mnie poprzednim aucie też nie działała ta funkcja. Rozebrałem pająka przeczyściłem styki ale nie sprawdziłem czy zaprawa zakończyła się powodzeniem bo ułamałem taki plastik, który jest ogranicznikiem włącznika kierunków . Załatwiłem nowego pająka w przyzwoitej cenie ten leży u mnie na biurku i nawet nie sprawdziłem czy moje naprawy poskutkowały.
Z tego co pamiętam to najłatwiej jest rozebrać ostatnią trzecią wersję pająka jak była montowana w ostatnim roku produkcji B3 oraz we wszystkich B4. Bo one są skręcone śrubkami a nie znitowane. I przy rozbieraniu trzeba uważać na TEN element bo mi się ułamał.
Z tego co pamiętam to najłatwiej jest rozebrać ostatnią trzecią wersję pająka jak była montowana w ostatnim roku produkcji B3 oraz we wszystkich B4. Bo one są skręcone śrubkami a nie znitowane. I przy rozbieraniu trzeba uważać na TEN element bo mi się ułamał.
- kolodzieju
- Forum Audi 80