[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
Dobra widze odzew jakiś jest aż miło się robi. To jutro zlicze na którą date jest przewaga ilości uczestników. Wstępnie już z kolegą p371 się ustawiliśmy na 6.12. Miejsce to raczej jakiś parking kryty przy hipermarkecie. Może pasuje wam ponownie Fort Wola? Proponuje to bo tam zawsze są miejsca a przed świętami bywa różnie.
Dzięki Kacper za info o spocie, bo bym nie wiedział wkurza mnie ciągłe przeciążenie serwerów forum, nie mogę nic zobaczyć i przestałem je odwiedzać nawet tej wiadomości nie mogę wysłać ;/ ale gdzie mam być i o której? Akurat z ustawiłem się z pewną nieznajomą studentką na niedzielę o 19 więc przyjadę z nią.
Fort Wola 6 grudnia? Która godzina?
____
edit:
jak będzie wszystko ustalone na ostatni guzik to może zaproszę jeszcze moich kumpli śmigających audicami. Jedno B3, jedno cabrio, S8, 2 x Coupe ale teraz nic im nie mówię, bo z gęby cholewy robić nie lubię ;]
Fort Wola 6 grudnia? Która godzina?
____
edit:
jak będzie wszystko ustalone na ostatni guzik to może zaproszę jeszcze moich kumpli śmigających audicami. Jedno B3, jedno cabrio, S8, 2 x Coupe ale teraz nic im nie mówię, bo z gęby cholewy robić nie lubię ;]
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
slusznie prawi, polac mukacper85 pisze:Może pasuje wam ponownie Fort Wola? Proponuje to bo tam zawsze są miejsca a przed świętami bywa różnie.
a co byscie Towarzysze powiedzieli na ustawienie spota w godzinach porannych, zanim sie szanowni Warszawiacy obudza i zerwa do szalu przedswiatecznych zakupow? ja wiem ze to wyzwanie bo cza dohamowac po sobocie albo sie w sobote oszczedzac ale wydawa mie sie ze warto :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
kamere obskure wezne obowiazkowo <ok>, mam jednakowoz nadzieje ze spotkam sie z mniej ospala reakcja Szanownych odnosnie moich prosb o ustawienie pojazdow .
Z innej beczki: Towarzysze jest druga propozycja na miejscowke a mianowicie parking pietrowy przy CH Targowek, dodatkowym plusem tego miejsca jest fakt ze nasz Kolega Shutter jest kierownikiem McDonalda w tymze przybytku i jak przed chwila byl mnie uwiadomil w niedziele rano ma tam wachte wiec jak zaczniemy marznac to mogiemy wladowac mu sie calym stanem osobowym na lokal - co Wy na to?? :mrgreen:
Z innej beczki: Towarzysze jest druga propozycja na miejscowke a mianowicie parking pietrowy przy CH Targowek, dodatkowym plusem tego miejsca jest fakt ze nasz Kolega Shutter jest kierownikiem McDonalda w tymze przybytku i jak przed chwila byl mnie uwiadomil w niedziele rano ma tam wachte wiec jak zaczniemy marznac to mogiemy wladowac mu sie calym stanem osobowym na lokal - co Wy na to?? :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
Właśnie dziś się dowiedziałem że zostałem w pracy radośnie wpisany na niedziele 6. 12 na dyżur. :evil: Aż wstyd mi pytać bo w sumie ja wywołałem to zamieszanie :oops: : Czy osoby które pisały że mogą być w niedziele mogłyby przyjechać w sobote? W sensie całego spota z niedzieli przełożyć na sobote? To pozwoliło by mi jednak przyjechać