Jakie kowadełka?Mógłbyś napisać coś więcej, fotki mile widzianejetta1911 pisze:przekaźnik od wycieraczek
miałem identyczny problem.podgoiłem w nim kowadełka i wszystko śmiga jak powinno <ok>
[B4 all] Zawieszanie się wycieraczki
Na pierwszym biegu nie powinny działać, ale na pozostałych powinno być wszystko OK.przemek88 pisze:A który to to ten "229"? Dzisiaj go wyciagnolem z skrzynki bezpieczników ale wicieraczki działaly nie powinny przestac jak sie go wyciagniejetta1911 pisze:przekaźnik od wycieraczek
miałem identyczny problem.podgoiłem w nim kowadełka i wszystko śmiga jak powinno <ok>
sie ma podepne sie pod temat
wycieraczki co jakiś czas zatrzymywały się gdzie chciały
poczytałem i odkryłem że przekażnik jest pękniety chyba ze starości
wyjąłem i śmigały tylko na ostatnim biegu ale zatrzymywały się gdzie chciały
któregoś razu załączyłem pochodziły i wyłączyłem hcciałem to powtórzyć a one ani drgną
na drugi dzień wsiadam do auta i to samo pochodziły i zastrajkowały
i tak jeszcze ze dwa razy
a teraz wogule nie reagują
w czym problem?
wycieraczki co jakiś czas zatrzymywały się gdzie chciały
poczytałem i odkryłem że przekażnik jest pękniety chyba ze starości
wyjąłem i śmigały tylko na ostatnim biegu ale zatrzymywały się gdzie chciały
któregoś razu załączyłem pochodziły i wyłączyłem hcciałem to powtórzyć a one ani drgną
na drugi dzień wsiadam do auta i to samo pochodziły i zastrajkowały
i tak jeszcze ze dwa razy
a teraz wogule nie reagują
w czym problem?
-
- Forum Audi 80
- carlos0101
- Forum Audi 80
Witajcie!
U mnie jest taka sytuacja:
- bieg chwilowy działa, ale wycieraczki zatrzymują się gdzie chcą
- bieg przerywany - działa jako ciągły-wolny - bez zatrzymywania się wycieraczek
- bieg wolny ciągły -ok
- szybki - ok
Generalnie wycieraczki po prostu nie wracają na swoje miejsce, a dodatkowo mam wrażenie, że silniczek pracuje głośno i jakby z oporem oraz ogólnie wycieraczki chodzą jakby za wolno w stosunku do innych samochodów.
Przekaźnik 229 wyciągnięty i poprawiłem luty - nie pomogło. Bez przekaźnika wycieraczki u mnie nie chodzą, ale spryskiwacz działa.
Co sprawdzić teraz? Styki na silniczku wycieraczek?
U mnie jest taka sytuacja:
- bieg chwilowy działa, ale wycieraczki zatrzymują się gdzie chcą
- bieg przerywany - działa jako ciągły-wolny - bez zatrzymywania się wycieraczek
- bieg wolny ciągły -ok
- szybki - ok
Generalnie wycieraczki po prostu nie wracają na swoje miejsce, a dodatkowo mam wrażenie, że silniczek pracuje głośno i jakby z oporem oraz ogólnie wycieraczki chodzą jakby za wolno w stosunku do innych samochodów.
Przekaźnik 229 wyciągnięty i poprawiłem luty - nie pomogło. Bez przekaźnika wycieraczki u mnie nie chodzą, ale spryskiwacz działa.
Co sprawdzić teraz? Styki na silniczku wycieraczek?