[Cabrio] Lampy tylne - LED
[Cabrio] Lampy tylne - LED
witam... od dluzszego czasu szukam czegos na temat tylnych lamp led do naszych cabrio i nic nie znalazlem w necie... moze ktos z was spotkal sie z takimi lampami? gdzie mozna kupic? albo moze z innej beczki... jak zrobic ze standardowych lamp ledowe? da sie wogole? pozdro for all
Ostatnio zmieniony 11 mar 2010, 08:41 przez duran, łącznie zmieniany 1 raz.
- siwusek216
- Forum Audi 80
- siwusek216
- Forum Audi 80
bo w mojej audiolce jest w badziewnym stanie tylna blenda i tylne narozniki, blende ktos na srodku przeciol na pol nie za fajnie to wyglada, a narozniki sa pomaranczowe..
a jak wiadomo blenda do cabrio jest droga, i ciezko znalesc taka krwiscie czerwona...
a taka wlasnie bym chcial, wiec mysle nad przerobieniem tylu na a8, bo fajnie to wyglada, a cabrio z takim tylem jeszcze nie widzialem...
a jak wiadomo blenda do cabrio jest droga, i ciezko znalesc taka krwiscie czerwona...
a taka wlasnie bym chcial, wiec mysle nad przerobieniem tylu na a8, bo fajnie to wyglada, a cabrio z takim tylem jeszcze nie widzialem...
- siwusek216
- Forum Audi 80
A jakie maja być? Wszystkie są pomarańczowe z czerwonymi paskami. Jeśli dobrze poszukasz kompletne oświetlenie do tylu kupisz za 1000zl zagadaj z kolega duo niedawno rozbierał cabrio na części. Jak dla mnie tylne oświetlenie od A8 wyglądało by co najmniej śmiesznie i na pewno nie zmieści się bez ciecia, spawania, klejenia i malowania wiec i tak taniej wychodzi zakup ori a może nawet w wersji USduran pisze:narozniki sa pomaranczowe..
Taki czerwony efekt można nadać sprayem do lamp, lub folią. Jest jedno cabrio na forum na felgach 16" Borbet BS i widziałem, że ma folię, ale nieładnie mu to wyszło, bo ma inny kolor. te ostatnie zdjęcie, które zapodałeś wygląda idealnie. Też takie czerwone planuję sobie zrobić. ale najpierw wykombinuję jak zrobić pomarańczowy kolor na takiej lampie. Na forum sporo o tym było. Podobno mocne ledy trzeba zapodać, żeby świeciło na pomarańczowo.