[ kujawsko-pomorskie] Pogaduchy ;]
Łukasz to faktycznie masz większy problem Cholera przechlapane
A ja dzisiaj jeździłem tu i tam żeby podbili mi przegląd bez legalizacji. Udawałem że zapomniałem wziąć z domu ale nie dało rady niestety. W poniedziałek jadę tam do Ciebie enzomodena a raczej prawdopodobnie mój ojciec bo ja się nie wyrobie. Spytaj się czy by dało radę jakoś do środy zdobyć tą legalizację bo właśnie w ten dzień kończy mi się przegląd a bez niego jeździć to trochę ryzyko
[ Dodano: 2009-12-04, 22:57 ]
Chce ktoś kupić Audi 80 B4?
2,0 1992 zielony metalk af cz el es h wk instalacja gazowa ciemne szyby lekko uszkodzone lewe drzwi cena do uzgodnienia
Jeśli ktoś jest zainteresowany napiszcie do mnie a ja dam namiary do sprzedającego.
A ja dzisiaj jeździłem tu i tam żeby podbili mi przegląd bez legalizacji. Udawałem że zapomniałem wziąć z domu ale nie dało rady niestety. W poniedziałek jadę tam do Ciebie enzomodena a raczej prawdopodobnie mój ojciec bo ja się nie wyrobie. Spytaj się czy by dało radę jakoś do środy zdobyć tą legalizację bo właśnie w ten dzień kończy mi się przegląd a bez niego jeździć to trochę ryzyko
[ Dodano: 2009-12-04, 22:57 ]
Chce ktoś kupić Audi 80 B4?
2,0 1992 zielony metalk af cz el es h wk instalacja gazowa ciemne szyby lekko uszkodzone lewe drzwi cena do uzgodnienia
Jeśli ktoś jest zainteresowany napiszcie do mnie a ja dam namiary do sprzedającego.
- enzomodena
- Forum Audi 80
Cześć Jaca powiem Ci że raczej nie da rady do środy bo zawsze w środę albo w czwartek u mojego ojca jest Urząd Dozoru Technicznego i siedzą u niego cały dzień, wtedy przeważnie dokumenty są gotowe na czwartek rano, tak że chyba będziesz miał jeden dzień przestoju albo ryzyka, na urzędy nie ma siły. Pozdrawiam
Ok enzomodena butla została i jestem umówiony na 11:00 w czwartek.
nie nie jak na razie zostaje przy swojej. Za 4 lata może B4 w avanciku a jak w wygram w lotka to A6 :mrgreen:no name pisze:Jaca997, to moze ty kupisz ta audiczkie
zdjęć nie mam ale spróbuje załatwićno name pisze:pokaz mi zdjecia to moze kumpel kupi <ok>
Maciek no pewnie przesyłaj - Jaca997@wp.pl
[ Dodano: 2009-12-08, 23:19 ]
Audi 80 B4 na SPRZEDAŻ - telefon do sprzedającego - 782212708
2,0 1992 zielony metalk af cz el es h wk instalacja gazowa ciemne szyby lekko uszkodzone lewe drzwi cena do uzgodnienia. Na fotki czekam aż mi przyślą. Jeśli ktoś jest zainteresowany telefon wyżej....
[ Dodano: 2009-12-08, 23:19 ]
Audi 80 B4 na SPRZEDAŻ - telefon do sprzedającego - 782212708
2,0 1992 zielony metalk af cz el es h wk instalacja gazowa ciemne szyby lekko uszkodzone lewe drzwi cena do uzgodnienia. Na fotki czekam aż mi przyślą. Jeśli ktoś jest zainteresowany telefon wyżej....
Chlopaki poszukuje ochotnika ktory mial by czas jutro mi pomoc w przelozeniu tej kierownicy od eski bo jest kilka rzeczy z ktorymi juz nie mam sil walczyc a po za tym nie mam do tego cierpliwosci no i z tym licznikiem sa problemy slabe dojscie jest do tego kure..wa lub ja mam za grube paluchy :mrgreen: ale okazalo sie ze najlatwiejsze z tego wszyskiego byla wymiana podswietlenia nawiewow ale i tak nic z tego nie wyszlo bo okazalo sie ze sa potrzebne zupelnie inne zarowki :-x