[Cabrio] HARDTOP - Ktos chetny ??
[Cabrio] HARDTOP - Ktos chetny ??
HEj
Znalazlem firme ktora chce sie podjac produkcji - chca jednak zobaczyc jak wyglada gotowy hardtop - czy jest ktos kto da do wgladu.
firma jest z warszawy - ja zaoferowalem oddanie swojego auta do celow przymiarek itp
gg 3187696
Jesli ktos bylby zainteresowany zakupem to zapraszam - ceny nie znam ale jak sie zbiora chetni to producent bedzie mial wiecej motywacji
Znalazlem firme ktora chce sie podjac produkcji - chca jednak zobaczyc jak wyglada gotowy hardtop - czy jest ktos kto da do wgladu.
firma jest z warszawy - ja zaoferowalem oddanie swojego auta do celow przymiarek itp
gg 3187696
Jesli ktos bylby zainteresowany zakupem to zapraszam - ceny nie znam ale jak sie zbiora chetni to producent bedzie mial wiecej motywacji
Ostatnio zmieniony 08 gru 2009, 20:29 przez VatoLoco, łącznie zmieniany 1 raz.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
temat juz poruszalismy na forum jest przynajmniej z 5 osob chetnych na harda, wszystko rozchodzi sie o cene bo na allegro jest firma ktora sprowadzi za 5500 pln... wiec wiesz za ta kase to sobie kupuje malego diesla i odstawiam cabrio na zime w garazu ;]
co do pokazania harda, nikt jeszcze sie nie zaoferowal na tym forum o to ;/
jednak moze gdyby ta firma zaoferowala jakies odstepne za uzyczenie (gdyz sama bedzie miala z tego niezly zysk) to ktos sie skusi... bo pomysl sam, masz harda i ktos Ci proponuje zebys mu go pokazal, a on zrobi takich wiecej zeby Twoi koledzy z klubu mogli tez miec, jednak jak w calym swiecie bedzie musial na tym zarobic, to skoro chcesz zarobic to musisz zainwestowac - takie sa prawa rynku i nikt nic na to nie poradzi ;]
pozdrowka
co do pokazania harda, nikt jeszcze sie nie zaoferowal na tym forum o to ;/
jednak moze gdyby ta firma zaoferowala jakies odstepne za uzyczenie (gdyz sama bedzie miala z tego niezly zysk) to ktos sie skusi... bo pomysl sam, masz harda i ktos Ci proponuje zebys mu go pokazal, a on zrobi takich wiecej zeby Twoi koledzy z klubu mogli tez miec, jednak jak w calym swiecie bedzie musial na tym zarobic, to skoro chcesz zarobic to musisz zainwestowac - takie sa prawa rynku i nikt nic na to nie poradzi ;]
pozdrowka
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
no niestety to jest ten jeden z wielku problemow bo w ostatnim temacie tez nikt sie nie zglosil, a jak ktos poslal jednej z osob na tym forum co ma harda prv'a to powiedziala wprost ze nie da, ale moze gdyby ta firma co mowisz sama prywatnie mu zaproponowala jakies odstepstwa tak jak pisze wyzej, to moze cos z tego wyjdzie...
- siwusek216
- Forum Audi 80
nie wiem czy się nie wygłupie :oops: ale znalazłem takie coś https://audi80.pl/audi-cabrio-ogolne ... 926,15.htm
-
- Forum Audi 80
wydaje mi sie, ze i tak u wiekszosci z nas dach ten lezalby w garazu 90% swojego zycia;p
czasami wsiadam do swojego cabrio zima i nie ma co narzekac na jakis mroz czy cos. grzanie bardzo dobre, podgrzewane fotele daja komfort. jakby mi ktos dal hardtopa za freeko to pewnie i bym go uzyl, ale zeby wydac 3-6k na dach... to tak jak Atlas mowi - bajer ;p
czasami wsiadam do swojego cabrio zima i nie ma co narzekac na jakis mroz czy cos. grzanie bardzo dobre, podgrzewane fotele daja komfort. jakby mi ktos dal hardtopa za freeko to pewnie i bym go uzyl, ale zeby wydac 3-6k na dach... to tak jak Atlas mowi - bajer ;p