[B4] Halogeny
[B4] Halogeny
Hej!
Mam pytanie odnosnie ori halogenow, jak sa one przymocowane? do sciagniecia sluzy jedna widoczna srobka na krzyzak? Jak to wszystko wyglada?
Mam pytanie odnosnie ori halogenow, jak sa one przymocowane? do sciagniecia sluzy jedna widoczna srobka na krzyzak? Jak to wszystko wyglada?
- Spietyq
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
Witaj. Przy halogenach znajdują się małe zaślepki one właśnie są na wkręt, odkręcasz wkręt, wyciągasz zaślepkę, pod zaślepką w głębi powinny znajdować się dwa wkręty one trzymają halogen, odkręć je, następnie wysuń prawy halogen (strona pasażera) w lewo do końca otworu na halogen, bez problemu powinien wyjść, natomiast z drugiej strony wysuń lewy halogen (strona kierowcy) w prawo do końca otworu na halogen. Pozdrawiam
Do żarówek dostaniesz się tylko przez wyciągnięcie halogenu... bynajmniej u mnie tak jest, więc wątpię by gdzieś było inaczej. Jeżeli wykręcisz te wkręty które opisał kolega na pewno nic nie połamiesz.. halogeny są wsunięte w otwory, każdy wysuwamy w stronę koła odpowiednio prawy w lewo lewy w prawo i tyle, nie ma żadnych zatrzasków więc połamać się nie ma co