[80 b4 avant] przełącznik zespolony z coupe?
[80 b4 avant] przełącznik zespolony z coupe?
Klubowicze mam pytanie, orientujecie się może czy przełącznik zespolony z coupe przed liftem po wymontowaniu wajchy od awaryjnych podejdzie do avanta ?
Tylna wycieraczka ma takie samo sterowanie ?
Dzięki za wszelkie info z góry.
Tylna wycieraczka ma takie samo sterowanie ?
Dzięki za wszelkie info z góry.
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ale Ty odpowiedzi dajesz.... szkoda gadać.Leo pisze:pewnie są te same. tu wycieraczka i tam wycieraczka...
Nie ponieważ tam idą inne kabelki i jak tę wajchę zdemontujesz to zarazem nie podłączysz do pinów kabli. Hmm ale nie wiem czy to będzie wszystko ok.Draxi pisze:I wyjęcie tej wajchy od awaryjnych nie będzie powodować jakiś niedogodniej ?
PS: A co się stało z Twoimi przełącznikami? może da się naprawić?
- KLAKSON
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ty sie pytasz poważnie, czy jaja sobie robisz :?: :roll:goskes pisze:A przełącznik od avanta z 95 będzie pasował do Coupe z 94? : >
Jeżeli się pytasz serio to odpowiedź brzmi - tak będzie pasował
[ Dodano: 2009-12-09, 18:04 ]
Rozumiem, że manetka od coupe ma przyciski do BC tak?Draxi pisze:A moge mieć od coupe
- Audi Sport
- Forum Audi 80
To to jest manetka od B3 po 90r. Nie jestem pewien czy przełożenie przycisków od BC i dostawienie ponów do niego nie powinno być tego rozwiązaniem, ale radzę lepiej kupić manetkę od B4, bo one wszystkie mają awaryjne w konsoli, a B3 tylko w manetce. Jedynie jeszcze możesz kupić przycisk do BC jaki był stosowany w B3 do 89r. Mam namiar na takie coś a jest to nie lada rarytas, a cena jest śmieszna jaką gość chcę. Pisz na PW to podam namiar.Draxi pisze:jest to wersja zaokrąglona tylko jeszcze z awaryjnymi