[Podkarpackie] Sobota 12 grudnia - Dębica
1. Weź tą naklejke
a 2. Teraz tak.
Zaczynajac od tego że jedziecie wczesniej jesz do kogos na czesci popatrzyc, niektorzy nie jada i nie wiedza jak do Rafalsz dojechac. Wiec proponuje np. o 15 sie umowic na Mc'Donaldzie wszyscy i z tamtad sie ruszy do Rafala lub jakies inne miejsce
Takie jest moje zdanie, czekam na wypowiedzi
a 2. Teraz tak.
Zaczynajac od tego że jedziecie wczesniej jesz do kogos na czesci popatrzyc, niektorzy nie jada i nie wiedza jak do Rafalsz dojechac. Wiec proponuje np. o 15 sie umowic na Mc'Donaldzie wszyscy i z tamtad sie ruszy do Rafala lub jakies inne miejsce
Takie jest moje zdanie, czekam na wypowiedzi
Jak najbardziej mogłoby tak być, wszyscy Ci co jadą po jakieś części do Klona niech będą o 14 pod MCdonaldem, a Ci którzy nie jadą niech będą o 15, a my(czyli Ci co jadą do klona) postaramy się wrócić na 15 pod Mcdonald <ok> a potem mykamy na ognicho, do mnie, ja w sobote rano wszystko przygotujeSkejcik pisze:Wiec proponuje np. o 15 sie umowic na Mc'Donaldzie wszyscy i z tamtad sie ruszy do Rafala lub jakies inne miejsce
Bierz co chcesz :mrgreen:Bastek pisze:Co trzeba ze sobą zabrać na imprezkę oprócz dobrego humoru? <ok>
Panowie jeszcze jedno pytanko, kiełbachy kupujemy razem po drodze, czy mam ja kupić albo Marcin a Wy oddacie kasiorke ? <ok>