[mazowieckie] Fort Wola 14.00 co 2-gą niedziele p. czerwony
o 18 to jest ciemno jak.... w tyłku.... ja nie mam bladego pojęcia jak na fort wola dotrzeć poza tym nie znam nikogo jak pobłądze to by pasowało żeby kogoś poznać wcześniej. można zrobić raz w jankach a później już na fort wola może się spotkam z kimś później po drodze i mnie doholuje na miejsce w forcie wola. ale raz można zrobić w jankach prawda??
ok 12 może być.... w razie deszczu mamy do dyspozycji na terenie janek parking podziemny... nie ma co panikować
[ Dodano: 2009-12-10, 18:42 ]
ale wiecie co... może jednak tak około 14 to nie jest zły pomysł?? bym auto troche z rana odświeżył..... bo dziada i baby brak jak na nie patrza a chory jestem jeszcze....
godzina 14 janki parking przed norauto (przy wjeździe jak zjedziecie z trasy i rondelka kierujecie się na stacje benzynową a tuż przy niej jest norauto na 100% zobaczycie) jadąc od warszawy po prawej stronie trasy katowickiej i od niej polecam wjazd. pisze że po prawej stronie trasy od wawy bo są dwie stacje na terenie janek.
[ Dodano: 2009-12-10, 18:42 ]
ale wiecie co... może jednak tak około 14 to nie jest zły pomysł?? bym auto troche z rana odświeżył..... bo dziada i baby brak jak na nie patrza a chory jestem jeszcze....
godzina 14 janki parking przed norauto (przy wjeździe jak zjedziecie z trasy i rondelka kierujecie się na stacje benzynową a tuż przy niej jest norauto na 100% zobaczycie) jadąc od warszawy po prawej stronie trasy katowickiej i od niej polecam wjazd. pisze że po prawej stronie trasy od wawy bo są dwie stacje na terenie janek.