[Podkarpackie] Sobota 12 grudnia - Dębica
nie przestraszyłeś się? jak jechaliśmy do tego lasu to Maciek mi tak strzelił z flesza to patrze na prędkościomierz stówa (a było 50?) i serce zaczyna mocniej bić, patrze do lusterka o to ten baran mi fotkę robi heh więcej tego nie róbspiczi pisze:to byl potrojny fotoradr czekam na wrzucenie na forum jak wyszlo.
Wrzucaj fotki prędko!
- tajson0909
- Forum Audi 80
8-) ja panowie tez dziekuje za spota było zajefajnie i zmuła bo zimno ale atmosfera zrownowazyła mroz i ok było do dobaczenia na nastepnym spotkaniu a foty puzniej wrzuce bo głowa mi narazie peka <buu> ale setka i przejdzie
a cotam z cholkiem podobno kierynek w lesie zostawił :?: do zobaczyska i dzieki za udanego spota <ok>
a cotam z cholkiem podobno kierynek w lesie zostawił :?: do zobaczyska i dzieki za udanego spota <ok>
Witam,
Jestem Paweł, byłem na spocie, przyjechałem z Kuba89 i maciek12, jak również byłem na ostatnim spocie w Rzeszowie. Byłem w takiej brązowej skórze. Jak mnie pamiętacie to fajnie Naprawdę było fajnie, ognisko było udane :mrgreen: trochę zimno było, ale jak posłuchałem niektórych ciekawych opowiadań przy ognisku, to od razu się cieplej zrobił :mrgreen:
Najlepsze było to jak staliśmy na tym parkingu pod Kauflandem, jak ludzie dostawali jakiegoś kopa i za czeli startować z piskami opon itp
Dzięki za miło spędzony czas w gronie naprawdę zajefajnych klubowiczów :mrgreen:
Jestem Paweł, byłem na spocie, przyjechałem z Kuba89 i maciek12, jak również byłem na ostatnim spocie w Rzeszowie. Byłem w takiej brązowej skórze. Jak mnie pamiętacie to fajnie Naprawdę było fajnie, ognisko było udane :mrgreen: trochę zimno było, ale jak posłuchałem niektórych ciekawych opowiadań przy ognisku, to od razu się cieplej zrobił :mrgreen:
Najlepsze było to jak staliśmy na tym parkingu pod Kauflandem, jak ludzie dostawali jakiegoś kopa i za czeli startować z piskami opon itp
Dzięki za miło spędzony czas w gronie naprawdę zajefajnych klubowiczów :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 17 gru 2009, 19:31 przez gornek90, łącznie zmieniany 1 raz.