[Wrocław]Zloty i Spoty spot odbędzie sie 02.02.14
moim zdanie przelicznik jest prosty 1 KM = 100 pln ( oczywiście zrobiony solidnie ) jeżeli chodzi o tego typu przeróbki mogę Cię skontaktować z gościem który robi różne sztuczki ... tylko że czasami w nienormalnych pieniądzach ... zależy od nastrojudeFF pisze:zdrowe abk moge zalatwic za 300 -400 zl wiec koszt nie jest taki tragiczny.....a silniczek 2.3 20v to juz koszt 1700 za silnik a gdzie przerabianie budy itp ? wiec te 25 kuni w cenie 400 zl nie jest tak zle...
OOfol będziesz teraz na spocie we WRO ?
Heh jeszcze mi napiszcie gdzie i o której mam być ... jak mi się uda zgnoić kolegę to przyjedzie też coupe swap na S2
- Oofol
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Mariusz ja będę wcześniej jechał bo moja kobita na zajęcia musi dotrzeć do Wro. - będę czekał a poza tym to na giełdę chyba skoczę;-)
A! Maniuś - może ty albo ktoś z chłopaków ma pożyczyć lewy przedni kierunek /z oprawką żarówki/??
Właśnie jadąc naszą wspaniałą drogą krajową i A4 zgubiłem go... Słyszałem na A4 że coś puknęło ale na miejscu dopiero zauważyłem...
Chyba że ktoś mi powie gdzie we Wro mogę jutro nabyć dymione kierunki??
A! Maniuś - może ty albo ktoś z chłopaków ma pożyczyć lewy przedni kierunek /z oprawką żarówki/??
Właśnie jadąc naszą wspaniałą drogą krajową i A4 zgubiłem go... Słyszałem na A4 że coś puknęło ale na miejscu dopiero zauważyłem...
Chyba że ktoś mi powie gdzie we Wro mogę jutro nabyć dymione kierunki??