Nowy film klubowiczów forum Audi 80
- Audi Sport
- Forum Audi 80

Ludzie, przestancie kominowac na sile i robic balagan tylko spokojnie nalezalo by poczekac az ci co to zaczeli to to skoncza i bedzie jeden normalny i dobry jakosciowo filmik z ktorego wszyscy bedziemy sie cieszyc.
Nie mialem tu zamiaru nikogo urazic czy krytykowac tylko chodzi mi o to ze takim dzialaniem tylko zniechecacie kolegow do skonczenia filmiku w wolnej chwili i dopracowania go konkretnie.
Nie mialem tu zamiaru nikogo urazic czy krytykowac tylko chodzi mi o to ze takim dzialaniem tylko zniechecacie kolegow do skonczenia filmiku w wolnej chwili i dopracowania go konkretnie.
Adamie a cóż to przeszkadza, że koledzy robią filmiki każdy na swój sposób, ja nie mam nic przeciw. Przecież każdy z nas może sobie coś takiego zrobić i nawet możemy o tym nie wiedzieć, a to , że koledzy pokazują efekt swojej pracy to co za problem. Kto nie chce ogladać ten nie ogląda i tyle.Słonik pisze:Ludzie, przestancie kominowac na sile i robic balagan tylko spokojnie nalezalo by poczekac az ci co to zaczeli to to skoncza i bedzie jeden normalny i dobry jakosciowo filmik z ktorego wszyscy bedziemy sie cieszyc.
Więc tak na dzień dzisiejszy mamy <ok>
Wersja by SIDNEY85
Wersja by bodzio1819
Wersja by MIODEK
Wersja by !StaSiu
A co Wy na to by zrobić jeden filmik, na którym umieszczeni będą Klubowicze przy swoich autach ? Można zrobić coś takiego jak Lubelski Klub Audi... Klub to nie tylko samochody, Klub to także ludzie, których łączy pasja do samochodów <ok>
LKAudi
A co Wy na to by zrobić jeden filmik, na którym umieszczeni będą Klubowicze przy swoich autach ? Można zrobić coś takiego jak Lubelski Klub Audi... Klub to nie tylko samochody, Klub to także ludzie, których łączy pasja do samochodów <ok>
-
Adriano80b4 (współczuje)
jak dla mnie wszystkie filmiki są super każdy prawie możne znaleźć filmik z muza która mu siada...dobra robota koledzy <ok>
[ Dodano: 2009-12-14, 16:08 ]
popieram kolegę Miodka
mnie już widać ale zawsze mogę dodać inne zdjęcie <ok>
[ Dodano: 2009-12-14, 16:11 ]
a jak was interesują zdjęcia ze zlotu w Oświęcimiu co robiliśmy grupowo to myślę ze znalazł <ok> bym kilka
[ Dodano: 2009-12-14, 16:08 ]
popieram kolegę Miodka
[ Dodano: 2009-12-14, 16:11 ]
a jak was interesują zdjęcia ze zlotu w Oświęcimiu co robiliśmy grupowo to myślę ze znalazł <ok> bym kilka
Moje zdanie jest znane od dawna więc podpisuje się obiema rekoma za.MIODEK pisze:A co Wy na to by zrobić jeden filmik, na którym umieszczeni będą Klubowicze przy swoich autach ? Można zrobić coś takiego jak Lubelski Klub Audi... Klub to nie tylko samochody, Klub to także ludzie, których łączy pasja do samochodów
A co do filmów kolegów super, jeden lepszy od drugiego <ok> .