Mi sie wydaje ze auto nie jest wlaczone tylko przekrecony zaplon.Ezumaru pisze:Cały czas do przodu <ok>
Masz za niskie ciśnienie oleju, taka luźna uwaga :->
B4 DTM Competition quattro.
Siemanko chłopaki, tak samochód był odpalony po ponad miesiącu pierwszy raz nie wiem czy motor, czy wskaźnik lekko powariował, ale już jest w normie.
Poza tym z lampami może nie będzie tak źle miałem już mijanki z Policją (znane u nas czepialskie Vectry) i nie było ostrej reakcji, światła mam tak ustawione, że nie rażą więc trzeba się na siłę przyczepić do tego. Dzisiaj była brzydka pogoda, poza tym zimno i nie było weny na zdjęcia, ale coś się zrobi wkrótce.
Pozdro.
Poza tym z lampami może nie będzie tak źle miałem już mijanki z Policją (znane u nas czepialskie Vectry) i nie było ostrej reakcji, światła mam tak ustawione, że nie rażą więc trzeba się na siłę przyczepić do tego. Dzisiaj była brzydka pogoda, poza tym zimno i nie było weny na zdjęcia, ale coś się zrobi wkrótce.
Pozdro.
- Audi Sport
- Forum Audi 80
To napiszę co jest zrobione, a zdjęcia zrobię jak będzie czas.
W aucie dołożone zostały:
→ 4 el. sterowane szyby,
→el. sterowane lusterka,
→klimatyzacja manualna(wszystko chodzi oczywiście),
→dodatkowe oświetlenie,
→kluczyk scyzoryk(nie ori) + alarm + central z pilota,
→zrobione podświetlenie wszystkich włączników,
→tył lampy z color edition,
→przód soczewka w czarny mat + xenon,
→poprawki lakiernicze na paru elementach (niwelowanie rys),
→doszły 4 głośniki dwa nisko i dwa wysoko tonowe oraz wzmacniacz z subwooferem,
→ + wiele innych drobiazgów
Całą elektrykę zakładałem na oryginalnych wiązkach w miejscach, którymi wiązka powinna iść. Zero ucinania, wpięcie wypięcie do tego oczywiście zmiana skrzynki z bezpiecznikami itd. itp.
Klimatyzacja jest manualna, ponieważ Competition nie miała climatronica i byłoby to skrzywdzenie tej wersji, poza tym jest mi on nie potrzebny, a założyć to ustrojstwo to jeszcze większy problem.
A Ty wuju kiedy montujesz Climatronic do roweru?
W aucie dołożone zostały:
→ 4 el. sterowane szyby,
→el. sterowane lusterka,
→klimatyzacja manualna(wszystko chodzi oczywiście),
→dodatkowe oświetlenie,
→kluczyk scyzoryk(nie ori) + alarm + central z pilota,
→zrobione podświetlenie wszystkich włączników,
→tył lampy z color edition,
→przód soczewka w czarny mat + xenon,
→poprawki lakiernicze na paru elementach (niwelowanie rys),
→doszły 4 głośniki dwa nisko i dwa wysoko tonowe oraz wzmacniacz z subwooferem,
→ + wiele innych drobiazgów
Całą elektrykę zakładałem na oryginalnych wiązkach w miejscach, którymi wiązka powinna iść. Zero ucinania, wpięcie wypięcie do tego oczywiście zmiana skrzynki z bezpiecznikami itd. itp.
Klimatyzacja jest manualna, ponieważ Competition nie miała climatronica i byłoby to skrzywdzenie tej wersji, poza tym jest mi on nie potrzebny, a założyć to ustrojstwo to jeszcze większy problem.
A Ty wuju kiedy montujesz Climatronic do roweru?
Nie powiem mi się podoba i to baaardzo <ok> Jak dzieciak się cieszę.Słonik pisze:No chlopak, god job :mrgreen:
Ladnie to wszystko teraz musi wygladac na zywca, fajny wypas i fajny styling <ok>
Ile kilo jest teraz ciezsza :?: :lol:
Trochę kilo doszło, ale jak będzie dobrze to będę szukał jakiegoś G60, żeby i tu coś zadziałać,
a znowu kupiłem nowe graty do auta.
Oto one fotele Recaro z wysuwanymi podnóżkami i regulacją lędźwi:
- Audi Sport
- Forum Audi 80
noorbi nie spodziewałem się, ale dzięki za pozytywną opinię dobrze, że komuś innemu podobają się też moje działania, a forum chyba zostało stworzone do wyrażania pozytywnych i negatywnych kulturalnych opinii więc to całkiem normalne, że napisałeś. Co do skóry planuje (Jeszcze nie teraz, może na wiosnę ?) obszyć wnętrze tak jak zrobił to Maroonio, środek foteli szara alcantara, a zewnętrze boczki w czarnej skórze.
Audi Sport nie z C4, a z S4 i nie są to pół kubełki, tylko pełne kubły i zostały wyprodukowane przez Recaro, więc nie ma już lipy.
Pozdro.
Audi Sport nie z C4, a z S4 i nie są to pół kubełki, tylko pełne kubły i zostały wyprodukowane przez Recaro, więc nie ma już lipy.
Pozdro.