Witam to jest mój 1 temat na tym forum więc prosiłbym o wyrozumiałość gdybym coś napisał nie tak albo nie w tym temacie
Chodzi mi o zegary do mojej 80teczki B3 91r a mianowicie ... mam tam po lewej ten zegarek który niezbyt mi się podoba i chciałbym w jego miejsce zamontować tam sobie obrotomierz i tutaj pojawiają się pytania. Czy taki obrotomierz można dostać sam czy trzeba go kupić razem z prędkościomierzem , ile to mniej więcej kosztuje (koszt zegara i robocizny ew.) no i gdzie mam takie coś zakupić bo szczerze powiem że co do allegro nie jestem do końca przekonany.
Z góry dzięki za pomoc
[b3/b4] Zegary - opcja z obrotomierzem
[b3/b4] Zegary - opcja z obrotomierzem
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2010, 21:05 przez goci, łącznie zmieniany 1 raz.
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Witaj na forum na początek używaj opcji <szukaj> na temat zegarów było już sporo
co do twojego tematu.Moja rada jest taka ja tak zrobiłem kup sobie cały zegar na allegro lub z klubu może ktoś sprzedaje podłączasz i po sprawie.Zegar musi być tej samej firmy albo VDO LUB UN4 masz na dole zegara nazwę firmy.Oczywiście istnieje możliwość założenia samego obrotomierza trzeba wlutować piny jest gdzieś na forum jak to zrobić
do tego polecam ci założyć ringi od Dido masz tu linka https://audi80.pl/b3-b4-ringi-obrecz ... vt7280.htm Ja za zegar dałem 150 zł ale to już parę lat temu teraz są tańsze
co do twojego tematu.Moja rada jest taka ja tak zrobiłem kup sobie cały zegar na allegro lub z klubu może ktoś sprzedaje podłączasz i po sprawie.Zegar musi być tej samej firmy albo VDO LUB UN4 masz na dole zegara nazwę firmy.Oczywiście istnieje możliwość założenia samego obrotomierza trzeba wlutować piny jest gdzieś na forum jak to zrobić
do tego polecam ci założyć ringi od Dido masz tu linka https://audi80.pl/b3-b4-ringi-obrecz ... vt7280.htm Ja za zegar dałem 150 zł ale to już parę lat temu teraz są tańsze