[b3] dodatkowe oświetlenie nie działa?
[b3] dodatkowe oświetlenie nie działa?
Jak kupiłem autko miałem na pedałami i pod schowkiem zamontowane neony ... dzisiaj jeden odczepił się i przeszkadzał mi w hamowaniu dlatego postanowiłem go troszeczkę podciągnąć żeby nie zawadzał i co się okazało ? ani neony ani radio ani lampka na górze nie działają ... Nie wiem czego to może być wina .. czy może jakiś styk się odczepił czy coś ... może ktoś wie jak to naprawić bo trochę się podirytowałem że przez neona nie moge sobie nawet radia posluchać .. proszę o jak najszybszą pomoc
Ostatnio zmieniony 05 lut 2011, 10:10 przez goci, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
jutro przed południem sprawdzę bezpiecznik i dam znać
Dzięki za pomoc dzięki temu moja niunia znowu zaświeci na niebiesko [/b]
[ Dodano: 2009-12-14, 23:43 ]
itam ponownie dzisiaj sprawdziłem co się stało mojej niuni i faktycznie stało się tak jak mówiliście szlak trafił bezpiecznik nr4. aldi dzięki za pomoc w znalezieniu odpowiedniego bezpiecznika
aldi napisał/a:
A bezpieczniki sprawdzałeś??? Dokładnie bezpiecznik nr. 4 który odpowiada za rzeczy które wymieniłeś.
następnie zrobiłem tak jak polecił mi kolega piekarelk zabezpieczyłem izolacją miejsce zwarcia i wszystko działa jak należy
Kod:
Jak kolega pisze najprawdopodobniej szlak trafil bezpiecznik,zanim go wymienisz to dojdz po kablu gdzie sie robi zwarcie i zaizoluj lepiej zlacze :mrgreen:
[ Dodano: 2009-12-14, 23:43 ]
itam ponownie dzisiaj sprawdziłem co się stało mojej niuni i faktycznie stało się tak jak mówiliście szlak trafił bezpiecznik nr4. aldi dzięki za pomoc w znalezieniu odpowiedniego bezpiecznika
aldi napisał/a:
A bezpieczniki sprawdzałeś??? Dokładnie bezpiecznik nr. 4 który odpowiada za rzeczy które wymieniłeś.
następnie zrobiłem tak jak polecił mi kolega piekarelk zabezpieczyłem izolacją miejsce zwarcia i wszystko działa jak należy
Kod:
Jak kolega pisze najprawdopodobniej szlak trafil bezpiecznik,zanim go wymienisz to dojdz po kablu gdzie sie robi zwarcie i zaizoluj lepiej zlacze :mrgreen: