[b4 1z] brak swiatla stop !
[b4 1z] brak swiatla stop !
witam nie wiem czy w dobrym dziale umieszczam temat jak co to prosze o przeniesienie do odpowiedniego dzialu :mrgreen:
a teraz do rzeczy dzisiaj pod czas jazdy co chwile zapalala mi sie kontrolka i co to moze byc ??
a teraz do rzeczy dzisiaj pod czas jazdy co chwile zapalala mi sie kontrolka i co to moze byc ??
Ostatnio zmieniony 17 gru 2009, 13:01 przez no name, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
problem jest zwiazany z elektryka wiec prosze moderatorow o przeniesienie tego tematu do dzialu elektryka !
wczoraj zauwazylem ze kontrolka Check gasnie po nacisnieciu hamulca
ale zauwazylem tez ze na zgaszonych swiatlach po naduszeniu na pedal hamulca zapalaja sie przednie lampy postojowe i tylnie stopu [ktore powinny sie palic] ale po wlaczeniu swiatel mijania przod pali normalnie lecz tylnie mijania pala sie ciagle tak jak bym trzymal caly czas noge na hamulcu bo po nacisnieciu hamulca nie widac rzadnej roznicy :-x
wczoraj zauwazylem ze kontrolka Check gasnie po nacisnieciu hamulca
ale zauwazylem tez ze na zgaszonych swiatlach po naduszeniu na pedal hamulca zapalaja sie przednie lampy postojowe i tylnie stopu [ktore powinny sie palic] ale po wlaczeniu swiatel mijania przod pali normalnie lecz tylnie mijania pala sie ciagle tak jak bym trzymal caly czas noge na hamulcu bo po nacisnieciu hamulca nie widac rzadnej roznicy :-x
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Najlepiej wymienić ten czujnik od razu, pisałem chwile temu w innym temacie akurat z tym związanym, miałem taki przypadek w B6 rodziców, jak czujnik się zacinał to zapalały mi się kontroli od ABS i ESP i czasem stop się świecił cały czas, nie jest drogi dlatego warto kupić ori bo na pewno będzie dłużej działał.