[Toruń] Spoty, zloty, grupy, informacje, Audi 80 w Toruniu
drzwi otwarte Tak jak mówi Łukasz - wystarczy że wpadniecie na spotLUKASZdiy pisze:Z bratem i naszymi niuniami chetnie byśmy dołaczyli do teamu Toruńskiego można jakoś sie wkupić
frekwencja nie jest najważniejsza. Jeśli ktoś ma czas, chęć żeby się spotkać to przyjeżdża. Może być najniższa frekwencja ale kiedy mogę to zawsze wpadnę. Dobra ekipa = dobra zabawahp13 pisze:częste spoty nie sprzyjają dużej frekwencji
ciężko w takie dni od PON-PTMarchles pisze:Porpozycja, 21 grudzień!
Myślę że najbliższy spocik będzie dopiero w nowym roku. Najbliższy weekend ja raczej bym odpadł (szkoła)... inni prawdopodobnie zakupy świąteczne, weekendowa praca itp
I o to chodziJaca997 pisze: Dobra ekipa = dobra zabawa
no moze bym był ale nie na 100% bo jeszzcze nie wiem na którą zmiane będę pracował,a weekend to tak jak jaca pisze praca,zakupy,latanie Ale też tak myślę ze pewnie w nowym roku sie juz zobaczymy,może bedzie biało inne nastroje.No cóż zobaczymy.do 31grudnia jeszcze pół miesiącaMarchles pisze:Porpozycja, 21 grudzień!
mnie nie bedzie do konca roku. W OOOO prawdopodobnie posypal sie ktorys popychacz. Kiedys klekotal lekko na zimnym, a od dzis klekocze non stop jak bym jezdzil MB "beczką" w dieslu (kle kle kle)no name pisze:trzeba by bylo urzadzic jeszzce przed swietami spocika
SPOT WIGILIJNY <mikolaj> co wy na to <lol>
koszt popychaczy to 150PLN za komplet plus robocizna (a troche jej jest), a niestety mam inne wydatki wiec autko unieruchomione
ponoć... nie wiem dokładnie jak to jest z tą środą. Niby jak ktoś teraz w sobotę nie przyjdzie to musi w środę przyjść a w sobotę mam szkołę...no name pisze:Jacek ponoc srode macie mniec wolna
[ Dodano: 2009-12-16, 19:05 ]
Jutro o 18:00 zostanie przeprowadzona narada w sprawie sylwestra <urodziny>
Chętni do przyjazdu i omówienia tego i owego - dzwońcie na mój numer
Obecny ja, Maciek i Łukasz.
Informacje reszcie podam jutro wieczorem albo następnego dnia.
bakerpk, ten spocik byl wczoraj :mrgreen:
dzieki Maciek za goscine na jedlim sie ciastkow i popilim to czyms cieplym :mrgreen:
Jacek szkoda ze ten aparat nie dal rady nagrac twoich baczkow a druga strona to nie wiedzialem ze masz dusze drifftera :shock:
baczki na wstecznym rzadza <ok>
i co wymysliles cos z tym wczorajszym incydentem ??
dzieki Maciek za goscine na jedlim sie ciastkow i popilim to czyms cieplym :mrgreen:
Jacek szkoda ze ten aparat nie dal rady nagrac twoich baczkow a druga strona to nie wiedzialem ze masz dusze drifftera :shock:
i co wymysliles cos z tym wczorajszym incydentem ??
właśnie dzięki dzięki I Maciek nie zbijaj tylko nie zbijaj, nie ma innej opcji (wiesz o co chodzi)no name pisze:dzieki Maciek za goscine na jedlim sie ciastkow i popilim to czyms cieplym :mrgreen:
dokładnie szkoda że nie dało rady. Z zimna pewnie bateria nie dała rady hyh... Ale możemy w środę gdzieś w południe się spotkać i nagrać parę wyczynów :mrgreen: w sam raz będzie do V filmiku.no name pisze:Jacek szkoda ze ten aparat nie dal rady nagrac twoich baczkow a druga strona to nie wiedzialem ze masz dusze drifftera :shock:
no właśnie jestem świeżo po tym temacie, który mi wysłałeś. Mi też się wydaję że trochę przymarzło. Dzisiaj później jeszcze podejdę i zobaczę jak tam audiola się trzyma.no name pisze:i co wymysliles cos z tym wczorajszym incydentem ??