W opisie wkradł się mały błąd za co przepraszam, może to ma wpływ na twój układTrooky pisze:Nie wiem ale u mnie to nie działa wcale.
Tak powinno być
Opis już poprawiłem.kondensator, nóżka (-) na ścieżkę środkową, nóżka (+) na ścieżkę ostatnią.
Da sie, ja tak mam w swojej B4 z 1994 roku. Jak wsiadam do auta to lampka gasnie po wlozeniu kluczyka do stacyjki. Jak gasze silnik i zbieram sie do wysiadania, to lampa wlacza sie automatycznie po wyjeciu kluczyka ze stacyjki. Mialem tak od 'nowosci', czyt. sprowadzenia z Niemiec, jednak nie wiem czy nie jest to polaczone jakos z centralnym zamkiem na pilota oraz immobilizerem. Wiem ze czesc zestawow 'centralnych zamkow' ma taka funkcje.Labiel pisze:Jedna rzecz która mi się podoba to automatyczny włącznik światła po wyjęciu kluczyka ze stacyjki (ciekawe czy dałoby się to jakoś zaadaptować do B3/B4).
Ja mam podobnie z tym że lampka się zapala jak zgaszę silnik, nie muszę wyciągać kluczyka ani otwierać drzwi.monkahead pisze:Jak wsiadam do auta to lampka gasnie po wlozeniu kluczyka do stacyjki. Jak gasze silnik i zbieram sie do wysiadania, to lampa wlacza sie automatycznie po wyjeciu kluczyka ze stacyjki.
Nie wiem który za co u Ciebie odpowiada.Jareczek191 pisze:siema. czy mozesz mi powiedziec jak podlaczyc przewody pod ten uklad. ja zdjalem lampke i tam mam czarny,czarny z zielonym paskiem i czarny z bialym..