[B3 1.6 PP] prezentacja mojej niuńki ;) + nowe foto
[B3 1.6 PP] prezentacja mojej niuńki ;) + nowe foto
Witam wszystkich forumowiczów. Jestem z wami już od paru dni ale dopiero dzisiaj dorwałem się do mojego aparatu i zrobiłem parę fotek;) Niestety są one robione przed chwilą więc już jest ciemno co prowadzi do tego że jakość zdjęć nie jest perfekcyjna ale w dzień zrobię kilka dodatkowych i uzupełnie temat;)
Moją audiolkę kupiłem 3 miesiące temu ale mogę się nią cieszyć dopiero tydzień ponieważ niedawno odebrałem prawo jazdy jest ona w bardzo dobrym stanie wizualnym jak i technicznym. Zawieszenie perełka gdyż niecały rok jeździ po Polskich drogach, oraz ma założony LPG od 6 miesięcy. Odkąd zobaczyłem to autko zakochałem się w jego wyglądzie i nie sądzę abym prędzej wybrał coś innego niż 80teczkę. Teraz mogę cieszyć się jazdą ponieważ wiem że mnie nie zawiedzie
No to teraz troszeczkę o autku.
Nazwa, silnik, nadwozie, rocznik :
Audi 80 B3
Silnik 1.6 PP + LPG
Sedan
1991r
Wyposażenie:
Szyberdach
Przyciemniane szyby tylnie
Fabrycznie przyciemniane szyby przednie
Big Ben
Błękitne lusterka
Obniżone zawieszenie
Sportowy wydech (nie tylko tłumik)
Niebieskie podświetlenie pod kierownicą i schowkiem
Niebieska lampka górna
Nagłośnienie:
Radio AEG (modelu nie znam ponieważ założone było przez poprzedniego właściciela)
Głośniki Blaupunkt 500W z tyłu (to też było założone przez poprzedniego właściciela)
PLANY:
Zegary z obrotkiem
Ringi
Alufelgi (czekam na jakieś ciekawe propozycję)
Wymiana lamp przednich na ksenony
Car Audio
Pokrowce
Podgrzewane siedzenia
Wymiana folii przyciemniającej szyby z tyłu
Przy mojej niuni czeka mnie trochę pracy ale mam nadzieję że wszystko uda się systematycznie zrobić. Temat będę uaktualniał wraz z postępem.
FOTKI:
Grudzień 2009'
tak świecą moje neonki pod kierownicą i schowkiem
Moją audiolkę kupiłem 3 miesiące temu ale mogę się nią cieszyć dopiero tydzień ponieważ niedawno odebrałem prawo jazdy jest ona w bardzo dobrym stanie wizualnym jak i technicznym. Zawieszenie perełka gdyż niecały rok jeździ po Polskich drogach, oraz ma założony LPG od 6 miesięcy. Odkąd zobaczyłem to autko zakochałem się w jego wyglądzie i nie sądzę abym prędzej wybrał coś innego niż 80teczkę. Teraz mogę cieszyć się jazdą ponieważ wiem że mnie nie zawiedzie
No to teraz troszeczkę o autku.
Nazwa, silnik, nadwozie, rocznik :
Audi 80 B3
Silnik 1.6 PP + LPG
Sedan
1991r
Wyposażenie:
Szyberdach
Przyciemniane szyby tylnie
Fabrycznie przyciemniane szyby przednie
Big Ben
Błękitne lusterka
Obniżone zawieszenie
Sportowy wydech (nie tylko tłumik)
Niebieskie podświetlenie pod kierownicą i schowkiem
Niebieska lampka górna
Nagłośnienie:
Radio AEG (modelu nie znam ponieważ założone było przez poprzedniego właściciela)
Głośniki Blaupunkt 500W z tyłu (to też było założone przez poprzedniego właściciela)
PLANY:
Zegary z obrotkiem
Ringi
Alufelgi (czekam na jakieś ciekawe propozycję)
Wymiana lamp przednich na ksenony
Car Audio
Pokrowce
Podgrzewane siedzenia
Wymiana folii przyciemniającej szyby z tyłu
Przy mojej niuni czeka mnie trochę pracy ale mam nadzieję że wszystko uda się systematycznie zrobić. Temat będę uaktualniał wraz z postępem.
FOTKI:
Grudzień 2009'
tak świecą moje neonki pod kierownicą i schowkiem
Ostatnio zmieniony 22 gru 2009, 18:25 przez goci, łącznie zmieniany 1 raz.
- Audi Sport
- Forum Audi 80