A jak sądzisz ? :mrgreen:IC69 pisze:Aaaa, czy ja też mogę? :roll:MIODEK pisze:chciałbym abyście wrzucali zdjęcia takie jak tutaj
[All] Film o klubowiczach i ich autach.
Sam widzisz każdy czeka na wiosną, bo każdy myśli że na wiosnę będzie ładniejszy <uhh>!StaSiu pisze:Moja też jest na zimowym setupieMoże jednak zaczekamy do wiosny. Dopiero co jeden filmik skleiliśmy a już drugi chcecie
pandamix Wystarczy jeden telefon, biorę aparat jedziemy w plener i masz zdjęcia :mrgreen:
Że tak Ci odpowiem....... możesz, a nawet powinieneśNo właśnie niczego nie sądzę, dlatego się pytam :->
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
- barto-team
- Forum Audi 80

- Kontakt:
nio to zapodaj Iruś na PW maila i Ci wyślęIC69 pisze:No ale na pocztę, to byś mi je mógł przesłać
[ Dodano: 2009-12-15, 19:29 ]
haha nie żeby to była jakaś groźba albo coś :mrgreen: ale się nie boje <lol>IC69 pisze:Te, a ja mam takie "zabawki", za pomocą których mogę wiele. Nawet mi się nie waż! <nunczako> :mrgreen:
Myslę, że można by było np. na końcu dać pozostałe autka klubowiczów, jest tu trochę osób które nie mają już osiemdziesiątek, a nadal są członkami klubu i nadal będą. Nie wiem jak reszta się na to zapatruje ale ja jestem za. PozdrawiamGelo pisze:widzę filmik LKAudi posłużył ,cieszy mnie to
czy tylko przy 80 można foto dawać bo ja już się swojej pozbyłem