[Łódź]Zloty pod Realem co dwa tygodnie w Niedziele
-
- Forum Audi 80
ja się pojawiłem tylko na kilka chwil i zostali nielicznimaster87 pisze:Również podjechałem dzisiaj przed 19 na spota, ale niestety nikogo już nie było...
Prawdopodobnie mijałem się z kimś od Was pod Realem jak zmierzaliście do Kebabu
master87, jeśli masz w blachach EL407.. to się mijaliśmy na parkingu jeszcze :roll: ja musiałem uciekać :oops:
jeśli jestem w Łodzi to przeważnie śmigam przez Retkinie na spoty, chyba że auto wywozi mnie w inne rejony Łodzi... nie wiem jeszcze czy w tą niedziele będe :roll:solenzo pisze:ktoś może jezdzi na spota z retknii?
W ta niedzielie zorganizowalismy wigilie "<a href="http://www.audi80.pl">Zakaz reklamowania. Punkt 24 regulaminu.</a>" I wiekszosc jedzie na wigilie. Moze ktos bedzie na realu, nie wiem... Teraz chyba dopiero wiecej ludzi bedzie w 2 dzien swiat czyli 26.12.1009.
Wiecej na -->stronie wuwuwukropkaaudimaniakropkaeu --> mikrospoty --> Łódzka familiada audimaniakow. Tam wszystko na biezaco co ze spotami na Realu
link zakodowany ale chyba go odczytacie
Wiecej na -->stronie wuwuwukropkaaudimaniakropkaeu --> mikrospoty --> Łódzka familiada audimaniakow. Tam wszystko na biezaco co ze spotami na Realu
link zakodowany ale chyba go odczytacie
-
- Forum Audi 80
może nie dopa3łem dobrze i przeoczyłem jedno "0" :roll: stałem na wysokości Statoila i aqrat autko przejeżdżało, kilka metrów dalej widziałem że skręca w strone stacjimaster87 pisze:ja mam EL 4007 :mrgreen: hehe
czasem ta wigilia nie jest w sobote :shock: bo coś mi tu nie pasi :roll:kolczu pisze:W ta niedzielie zorganizowalismy wigilie "Zakaz reklamowania. Punkt 24 regulaminu." I wiekszosc jedzie na wigilie. Moze ktos bedzie na realu, nie wiem... Teraz chyba dopiero wiecej ludzi bedzie w 2 dzien swiat czyli 26.12.1009.
zapewne się odbędzie tylko nie wiadomo ilu użytkowników OOOO się pojawi, bo po wigilii nie wiadomo w jakim stanie będąENZO_89 pisze:Czyli w tą niedziele nie bedzie ?
-
- Forum Audi 80